Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojej naprawdę szok

Jestem ciekawa czy gdybyśmy mieli pewną informację o końcu świata to czy

Polecane posty

Gość ojej naprawdę szok

wiadomo, hipotetycznie gdyby było to na 100% pewne każdy ruszyłby w pogoń za swymi marzeniami, bo w końcu nie ma nic do stracenia i ciekawa jestem czy wtedy przez ten dzień czy tydzień każdy poczułby się szczęśliwy jak nigdy dotąd, czy te marzenia, pragnienia doprowadziłyby do jeszcze szybszego końca :D obstawiam to drugie zdecydowanie. co w chorych umysłach się roi. wielu marzą się pewnie jakieś destrukcyjne dla ogółu sytuacje.

Gość jak bym wiedziala ze bedzie
koniec swiata, to pojechalabym do milosci mojego zycia i spedzila z nim ostatnie chwile..

Gość Lilla E.
Polska to katolicki kraj, dlatego większość poszłaby do kośccioła się modlić i jednać z Bogiem

Gość ojej naprawdę szok
dlaczego teraz z nim nie jesteś?

Gość gft
tez obstawiam ze realizacja marzen doprowadzilaby do szybszego konca :P ja bym wtedy spedzila czas z facetem ktory mi sie podoba

a ja bym pewnie robiła to, co zwykle. I bardziej bym sie bała o moich bliskich niż o siebie.

pewnie bym pojechała do Egiptu, nawaliła się w trupa i podrywała wszystkich fajnych Egipcjan :P:P:P:P a tak całkowicie na poważnie to wydałabym całą zaoszczędzoną kasę na ciuchy jakie tylko mi się marzą, przynajmniej raz nie musiałabym w ogóle się ograniczać, bo i po co skoro dalej już nie ma nic?:P i jakaś imprezka z znajomymi:P

bo on ma inną....

Gość ladaco
wkoncu mógłbym oficjalnie przyznac sie ze jestem gejem,a tak to......:classic_cool:

miś gogo-reaktywacja - w tym czasie na pewno ekspedientki stałyby za ladą i kasowały ciuszki ;) i wszyscy pracowali normalnie, aby pomóc spełnić wam marzenia ;)

a mi sie marzy sex z zajebiscie przystojmym sasiadem i chyba bym sie podjela realizacji jak bym wiedziala ze to koniec:D

Gość :):P:)&amp
za dokładnie rok bedzie koniec swiata Napiszcie na kartce 10 marzen do zrealizowania w tym czasie

Gość gdybym miałam 100 procent
pewności, że niedługo będzie koniec świata - to poczekałabym, aż ta data minie jak zwykle (jak wszystkie końce świata do tej pory).

moje marzenia nie sa realne do spelnienia...