Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaMama36tc

owsiki w ciazy:(

Polecane posty

Gość zalamanaMama36tc

Witajcie Mam bardzo wstydliwy problem. Nie wiem jakim cudem, ale dostalam owsikow! Jestem w 36 tygodniu ciazy, nigdy wczesniej nie zdazylo mi sie zeby je miec. Przeciez dbam o siebie, o higiene, myje owoce i warzywa a tu takie cholerstwo sie przyplatalo. Znacie jakies sposoby zeby sie tego pozbyc? i najwazniejsze czy to nie szkodzi mojemu Malenstwu? Prosze o pomoc.

Gość ewentualnie
do lekarza ! powiedz o tym lekarzowi prowadzącemu jak najszybciej, są leki, ale na receptę

Gość tez ciagle to mam
czosnek jedz

Gość też tak miałam
Nie przejmuj się bo tym można zarazić się wszędzie nawet dotykając rurki w autobusie. Dlatego trzeba zawsze myć ręce. Ja się wstydziłam iść do lekarza w tym czasie, jadłam dużo czosnku bo jest dobry na to cholerstwo. Po zrobionej lewatywie i porodzie przeszło całkowicie, nie wiem czy miałam tyle szczęścia czy po prostu ten czosnek mi pomógł. Acha i dziecku nic nie było, urodziło się zdrowe. To było 16 lat temu

Gość zalamanaMama36tc
Wizyte dopiero mam we wtorek, czyli czosnek mi pozostaje? Troszke to wstydliwe, zeby powiedziec o tym lekarzowi, ale widocznie bede musiala pokonac swoj wstyd, bo przeciez to dla dobra dziecka. A cos innego niz czosnek pomaga?

Gość też tak miałam
z metod naturalnych ponoć lewatywa z czosnku. Zrób jak uważasz, nie wiem jakie działania mają leki na receptę a ściślej te uboczne. W dzisiejszych czasach już tak nie ufamy chemii

-czosnek -woda z kwaszonych ogorkow i kapusty -sok z marchwii jednodniowy -pestki dyni podobno pomaga duzo ich masz?w ciazy to dosc czeste niestety.