Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bananowysong

NIE CHCE MI SIE MIEC NAWET KOBIETY

Polecane posty

Gość bananowysong

nic mi sie nie chce. mam 28lat a czuje sie jak 50latek. nie chailoby mi sie starac dla niej. czasami mysle ze moglbym sie zamienic zyciem z jakims emerytem. zapewne lepeij by wykorzystal ten czas

myslicie ze kazdy jest stworzony do tego zeby byc w zwiazku? a jak nie to deprecha? moze samotni sa szczesliwi?

Gość o qrfa
jakbym o sobie czytal, nawet wiek sie zgadza :o

tak pwenie jest , po prostu wmawiam sobie ze jestem szczesliwa jako singielka, bo tak prosciej ;/

Gość bananowysong
nie mialem nigdy kobiety wydaje mi sie ze juz nie nadaje sie do tego. za duza odopwiedzialnosc. balbym sie jej krytyki na me zachowania. no i jest we mnie za malo energii deprecha meczy od jakiegos czasu ale sa to takie stany skokowe, raz lepeij raz gorzej ale wraca

Gość ehhh43534
mam to samo

panowie co z Wami, ja tez jestem solo, ale wesoła ze mnie osóbka i energii mi nie brakuje skąd to sie u Was wzięło??

co za swiat dzisiaj, nie potrafimy zyc razem, ktos sie czegos boi, ma blokade i tyle , co poradzic?

Gość bananowysong
blokady, strach itp najgorsze jest to ze raz podoba mi sie kobieta, mam ochote sie dla niej zmienic , ale po jakims czsie znajduje sobie inny obiekt westchnien. niedojrzalosc emocjonalna mnie dobija. pytania w stylu - wiec czego ja wlasciwie szukam?, tez.

a czego szukasz?chcesz kobiety na stale czy znajomej do towarzystwa?ja np boje sie powaznych deklaracji, jak ktos taka sklada to znikam, bo sie boje a czego? to nie wiem:(

Gość bananowysong
nie wiem czy kobiety na stale czy do towarzystwa. raczej czegos bezstersowego na poczatek z ktorego mogloby zrodzic sie cos powazniejszego. deklaracje w swoim czasie ale latwo palnac jakas glupote na poczatku. nie jestem doswiadczony wiec nie wiem czego by partnerka ode mnie oczekiwala.a to przeciez my, faceci mamy przejmowac inicjatywe.

Gość gimimore
Spier.........dalaj stąd patałachu jeden!!!!!

no wlasnie zalezy od partnerki, i tu sie zaczynaja schody bo trzeba sie poznac i w ogole te wszystkie podchody...straszne, chyba jestem nienormalna

Gość ale tam godosz
Trafisz na te jedna - trafi cie jak obuchem, zobaczysz.

Gość bananowysong
''Trafisz na te jedna - trafi cie jak obuchem, zobaczysz.'' nie wierze w takie gadanie, zycie to nie film romantyczny to docieranie to taki test. i to samo w sobie stresuje

Gość nic go nie trafi
bo pewnie jest jak tzw. "prawiczki z kafe". Czyli bez szans ani bez predyspozycji charakterologicznych