Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wstydliwy20

Co jej powiedzieć

Polecane posty

Gość Wstydliwy20

Mam problem mimo to że mam 20 lat jestem nie śmiały od jakiegoś czasu podoba mi się jedna dziewczyna pracuje w sklepie czasami na kasie czasami układa towar na pułkach nie wiem jak zacząć z nią rozmowę chciałbym zaproponować jej że ją odprowadzę np na przystanek ale boje się tego co ona powie pomocy!

Gość Mądrość Ludowa
najpewniej uśmiechnie sięi zawstydzi bardziej od Ciebie. Z kobietami jest jak z pająkami - człowiek się ich boi bo się wydają potwornie groźne, a nie rozumie, że one się boją jeszcze bardziej od niego. Wstyd dotyczy każdego, czasem zagadywana osoba wstydzi się 10 razy bardziej od zagadującej bo nie ma pojęcia jak wybrnąć z sytuacji a przecież trzeba się "jakośzachować" żeby drugiej osoby nie urazić. Człowiek to zwierzę moralne. Skoro jesteś młody to dobrej rady nie ma, i tak się będziesz wstydził, ale radzę Ci zagadać, jak nic nie wyjdzie to będziesz miał chwilę doła, ale do następnej już zagadasz odważniej. I tak ziarnko do ziarnka... Aż w końcu zagadasz do tej właściwej i jeszcze wrażenie zrobisz.. Łyknij jakieś winko, potem mentosa, i zagadaj, tylko z pomysłem - osobista rada :)

Gość Wstydliwy20
Dziekuje:)