Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ułożona Narzeczona :)

rozplanowałam sobie seks w nowym związku - od pettingu do pissingu

Polecane posty

oto plan: 2- tygodnie luzne kolezenskie spotkania 3 tydzien- możemy mowic o zwiazku - pocałunki 4 tydzien - macanki cycki 5 tydzien obciaganie reczne 6 tydzień robię loda, on może mi palcówke 7 tydzień może mi zrobić minetkę , ja jemu anal 8 tydzień seks klasyczny + rozne pozycje 9 seks hiszpanski i fisting 10 tydzien oral po analu , trad, fisting a potem scat 11 tydzien wszystko + brutal seks & pissing a pozniej nie wiem co hehe ;)

Gość ladaco
jestem narzeczonym Ułożonej Narzeczonej i już mi się papa śmieje :)

tak szczerze wam poiwiem że tak rozpiska to tak jakby noworoczne postanowienie , do tej pory było tak że już po 3 tygodniach lądowałam w łóżku :(( po 4 scat i wszystko i potem faceci mnie rzucali jak jakąś szmate ;/

Szkoda, że nie można sprawdzić numeru IP tego oszołoma co to wszystko napisał - bo to niewątpliwie dzieło od początku do końca jednej osoby. Potem dać ogłoszenia w gazecie kto i co pięknego w internecie pisze - najlepiej baner przed klatką gdzie mieszka, by wszyscy sąsiedzi widzieli... Ach gdybym tylko mogła szybko każdego internetowego zboczka bym momentalnie wyprostowała poprzez terapię szokową - czyli poinformowanie rodziny i znajomych co takiego robi w w wolnym czasie.

Gość ladaco
idiotka bez poczucia humoru :o tobie na czole matka wytatuowała "nie podchodzić szambo wylało" :o :o

Lepiej postaw mu krzyż przed klatką schodową i przywiąż się do niego :p

no dziś minął 4 dzień

trzymał mnie za rękę i pocałował w policzek :) jestem na dobrej drodze :)

dzien piąty - pocałowałam go w buziaka na pozegnanie ale bez jezyczka

Gość mam kilka pytań jeśli można
7 tydz. - jak mu będziesz robić ten anal :D ? 9 tydz. - fisting to wiem już z kafe, ale co to jest ten seks hiszpański? 10/11 tydz. - dalczego scat jest przed pissingiem? Może to subiektywne odczucie, ale mi się wydaje że scat powinien być dopiero po pissingu.

masz rację zmodyfikuje to, najpeirw pissing, hiszpan - wkładanie penisa miedzy piersi anal - zrobie mu strap on

wczoraj zaproponował mi chodzenie :/ no i sie lizalismy kurde ;p ale on mnie kręci

a dzisiaj sie macalismy i namietnie calowalismy oj za szybko to idzie :( jak spowolnic?

no i sie poklocilismy bo ponaglal mnie z seksem :((( i sie ocieralismy w parku na trawie :D

no i stało się , wyjechali jego rodzice , mieszkałam u niego 4 dni i doszło do seksu,a on mie zaczął unikać :/ mowi że nie wie co myslec i jest zagubiony ;(( wykorzystął mnie

Gość ułożona narzeczona
słuchajcie od założenia tego topiku przespałam sie waginalnie z 3 facetami :/ :( co robic??

Gość a w z tym scatem tak na serio?
przeciez to obrzydliwe ... :O (pissing lubie, ale scat? :/)

Gość ułożona narzeczona
uprawiałam scat tylko y z jednym partnerem to bylo w błocie na poligonie do paintbolu inni grali a my umazalismy sie gównem i cali w błocie uprawialismy dziki seks potem kąpiel w jeziorze zaatakowaly nas pijawki