Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania123467889

Może nie jestem patriotką ,ale...

Polecane posty

Gość ania123467889

nie znoszę wielu polskich rzeczy. Polskiej muzyki nie zbyt lubię a na pewno nie hip -hopu , nie lubię wielu polskich potraw takich jak schabowy z ziemniakami ( jedyne co lubie to chyba pierogi), nie lubię zacofania u wielu Polaków szczególnie na wsiach, tego ,że tak mało ludzi w Polsce zna angielski, zawiści w Polsce , tego ciagłego narzekania Polaków. Tego ,że Polki i Polacy czesto nie umieją zadbać o swój wygląd...i znalazło by się jeszcze wiele innych rzeczy.możecie po mnie jechać ,że uogólniam. oczywiście nie wszędzie tak jest ,ale niestety czesto się zdarzają takie cechy u Polaków. Moim marzeniem jest zamieszkać we Włoszech... byłam tam 2 lata i tam jest zupełnie inaczej. inna mentalność , inny klimat, piekne miasteczka, inni ludzie...

Gość ladaco
viva kasztanka Piłsudskiego

Gość zirytowanaaaa
w każdym kraju znajdziesz to, co opisałaś odnośnie Polski :) Podoba ci się we Włoszech, to spełniaj swoje marzenie i nie męcz się

Gość ania123467889
pewnie w każdym kraju. ale w Polsce jest to szczególnie czeste niestety. pesymizm, zawiść , narzekanie na cały świat itd..

Gość beetle juice
Tia pesymizm... narzekanie... dokładnie to samo widać w Twoim pierwszym poście :)

Gość świetne podsumowanie
:D