Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blagam poradzcie mi cosss

Wyjazd z facetem - dylematy.......

Polecane posty

Lece z bliskim kolega na 2 dni do innego miasta. Krecimy ze soba, on wszystko stawia, w planach romantyczny weekend:) Jak mam sie spakowac?czy wypada maly plecak? nie mam malej walizki a facet jest taki elegancki, w garniturach bo taka praca itd, czy moj plecak bedzie pasowal przy nim? w ogole nie wiem, czy wypada mi wziac dzinsy i bluze, czy musze sie bawic w bardziej eleganckie sweterki itd? dotychczas spotykalismy sie po lepszych restauracjach, teatr, vip pub, koncert muzyki powaznej... nie tak na luzie w mniej oficjalnych ubraniach.. nigdy nie widzialam go nie w garniturze Czy nie bedzie wiesniacko jak wezme normalnie male kosmetyki do woreczka 100ml itd, albo czy mam w ogole wziac pizame? kurcze on nawet nigdy nie widzial mnie bez makijazu:O Nagle boje sie o kazda pierdole i ze wszystko spapram.........

Zabierz rzeczy, które wzięłabyś na wyjazd z koleżanką lub innym kolegą. Niech wie jaka jesteś naprawdę, bez żadnego udawania. W końcu kiedyś musicie się lepiej poznać :)

Gość nie bierz pizamy
przeciez facet cie wyrucha bo po to cie tam bierze wiec po chuj ci pizama

on jest 10 lat starszy i kurcze taki elegancki, bogaty itd.. a ja zwykla dziewczyna.. i tak juz ciut lepiej ze umiem sie 'zachowac' na salonach, kupilam lepsze ubrania i koktajlowe sukienki by moc z nim wyjsc gdzies..:O boje sie..

A w czym chcesz spać? Z jakiej okazji jest ten wyjazd? Bo coś mi tu tylko seksem pachnie :D

Gość sexem do tego sponsorowanym
szmata jestes i tyle autorko, zwykla prosta cichodaja za kase dla bogatego dupka

on jedzie tam w delegacje na 2 dni i zaproponowal mi dolaczyc... on ma 31 lat, ja 22. znamy sie pare miesiecy, fajny jest..

Gość popieram wpisy wyzej
ciekawe czy bylby "taki fajny" jakby byl biedny jak mysz koscielna mloda wyrachowana sucz z ciebie ktora sie pierdoli dla kasy nie masz za grosz szacunku bez honoru krowa i ambicji

nie ma zony. nie sypiamy.

Gość mlody piekny i bogaty
to teraz takie kurestwo to sie nazywa"wyjazd z facetem":D:D:D

nie,zony nie zabiera. ma zamiar sie z nia rozwiesc niedlugo ,ale jest spawra dzieci i w ogole.zreszta nie o tym ten topik. Poardzcie COS!!!!

ostatnie to podszyw:D

czy powinnam wzaic jaklas sexowna bielizne? nawet nie weim czy bedziemy spac w tym samym pokoju (w jednym lozku ??) czy w osobnych pokojach, jakos glupio mi sie zapytac. bo my tak krecimy ze soba, ale nawet nie weim czy mozna nas nazwac para chyba nie.

dlaczego od razu kurewstwo? zazdrosnice..............:O

znow podszyw z 10:15.......... zalosne..spadaj łomie......

myslicie ze dla mnie rozwiedzie sie ze swoja wredna zona, ktora go nie rozumie:(? poradzcie cosss please:(

poza tym, inna glupia i wstydliwa sparwa- zalatwianie sie.... ja zawsze musze rano na kibelek ( w sensie kupka) no i wiecie jak to rano to zawsze sie puszcza gazy -tak malo,ale na pewno bedzie slychac jezeli bedziemy w tym samym pokoju..... wstydze sie tego. da sie cos z tym zorbic? jakies tabletki czy cos? slyszlaam ze holinex pomaga i sie nie puszcze przez to gazow. ktos wie?

jezu wyjazd niedlugo a ja jestem w proszku!!! poza tym teraz mi jeszcze przyszlo do glowy. przestalam barc tabletki anty bo zwyczajnie niepotrzebowalam,a rteraz ten wyjazd tak wypad troche nagle .... czy powinnam kupic gumki czy myslcie ze on bedzie mial? nie chce zeby mylsla ,ze ja jestem puszczlaaksa i w ogole tylko chdozi mi o sex ,ale nie zrobie tego bez zabzpieczenia!

no ludzie poradzcie mi cos! co tu same debile siedza ????!?!!??!1

Gość mrożona kawa
ja mam w sumie podobnie, tylko że jadę ze swoim chłopakiem i zamierzam za siebie zapłacić. on też mnie nigdy nie widział bez makijażu ale podobno wyjazd to próba dla związku. zobaczymy..

Facet chce cie tylko dupnąć, więc powinnaś ładnie dla niego wyglądać a piżamka w misie może go odstraszyć :P Kurwiszon z ciebie, wiesz? Potem będziesz płakać, bo ty się zakochasz a on pójdzie do innej.

Gość loooooooooooo
my Ci nie doradzimy, bo gościa nie znamy. Jeśli lubi wypindżone lale, to musisz byc lalą, jak chcesz z nim być, a jak naturalne to masz być naturalna. Najbezpieczniej jest być sobą, Jeśli lubisz luźny styl, to jak mu za rok wyjedziesz rozmemłana, to dopiero będzie szok.

Gość lyca mobile
nie masz za grosz honoru przez takie lachociagi dobrze ktos wyzej napisal faceci mysle ze kazda to taka sprzedajna kurwa jak ty

Gość loooooooooooo
tak, bo pewnie, żadna by nie chciała, żeby ją facet zaprosił na wypad wspólny i za wszystko płacił. Odezwały się święte niepokalane. Zastanówcie się najpierw co Wami kieruje, że żółć wylewacie....

Ja tam nie lubię jak face za mnie płaci, zarabiam, więc mnie stać na zapłacenie kolacji czy piwa w knajpie. Poza tym kolacja to co innego niż wyjazd na kilka dni.

Gość lyca mobile
looooooo sro trzeba miec krzty honoru troche i za siebie placic nie wylewam zadnej zolci przerazajace jest to co sie teraz dzieje z dziewczynami wcale sie nie dziwie facetom ze wiekszosc uwaza za kurwy

Zgadzam się tylko niestety nie rozumiem z czego to wynika, ale jest to przerażające. Co druga to kurewka w pełnym tego słowa znaczeniu :o