Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blagam poradzcie mi cosss

Wyjazd z facetem - dylematy.......

Polecane posty

Gość tragiczna naprawde gorszej i
albo prowo albo jestes glupia sprzedajna smarkula rozumiem ze ktos jest w dlugoletnim zwiazku i facet zabiera swoja kobiete w podroz na wycieczke i placi bo chce jej sprawic przyjemmnosc ale ty z tym gosciam nie jestes ewidentnie on chce cie przeleciec jestes tylko dupka do lozka nic wiecej jedzie na delegacje to przy okazji cie pyknie a ty niem asz nic przeciwko on zaplaci za wyjazd a ty mu sie odwdzieczysz glupia jestes jeszcze jak myslisz co taki facet moze chceic od takiej smarkuli jak ty bo przeciez nie powaznego zwiazku a jedynie zabawy w lozku i jeszcze placac i zabierajac cie na te delegacje

Polowe wpisow pod moim nickiem to podszywy:O moze was smieszy moj banalny problem ale ja serio sie denerwuje nie, nie wykluczam seksu, podoba mi sie on, podchodze do seksu na luzie, choc dziwa sie nie czuje, mialam dotad 2 partnerow on ma 31 lat, ja 22 tak.. bede soba, postaram sie byc soba, co ma byc to bedzie........ehh

ale zazdroscisz, cipa dzis swedzi?sama nigdy nie pozwolisz sobie na nic szalonego.

blagam poradzcie mi cosss Spakuj spódnice, bluzki, sukienki takie żeby pasowały i na co dzień i na jakieś wyjście. Na co dzień np. buty płaskie a jak będzie jakieś wyjście to załóż szpilki. Drobna biżuteria też może zdziałać cuda jeśli trafi się jakieś wyjście. No i żakiet :) Zamiast piżamy możesz włożyć koszulkę z satyny (pełno do kupienia w każdym sklepie z bielizną jak i H&M) , jest dobra i na co dzień jak jest gorąco i na ..... Baw się dobrze i nie przejmuj się głupimi wypowiedziami :)

Gość harsik
Proszę bardzo - http://www.3210sport.pl/71-plecaki-turystyczne Przynajmniej jeśli chodzi o plecak. Zabieranie jakiejś siatki czy torby na ramię jest absolutnie niepraktyczne, więc odradzam - sami byście się o tym przekonali.

Gość OKropka
Jesli masz ochote to czemu nie , ale pamietaj ze facet moze liczyc na seks i nie wiadomo jak zareaguje jesli mu odmowisz:-)