Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaznajomazWass

hmmm?karta kredytowa

Polecane posty

Gość onaznajomazWass

czy ktos z was ma zlota karte?:) kretydotowa ,nie bankomatowa:) ,ja wlasnie dostalam pocztą :) pol roku temu wzielam slub i teraz zalatwilam formalnosci zwiazane z wydwaniem pieniedzy.Na karcie mam limit 10tys :) .Moj maz ma też zlota chociaz oferowali mu platynowa ale obsluga konta jest drozsza a prawie niczym sie nie rozni. Zastanwia mnie czy duzo ludzi ma takie karty czy jest to powszechne ,bo go co sie orientuje to zalezy od zarobkow ale moze sie myle albo maz mnie wkreca;)

Gość onaznajomazWass
napisze ktoś?

Gość 5kromek chleba
ja nie mam ZADNEJ karty kredytowej ,z tego prostego wzledu,ze nie jestem glupia i wiem cco takie karty moga spowodac i po drugie mam wlasna kase

Gość onaznajomazWass
co niby moga spowodowac?moj maz ma od kilu lat taka karte i nic zlego sie nie stalo ,ja bede uzywac od teraz :)

Gość makowa panienkaaaa
haha wkręca Cie oczywiście, teraz banki na siłe wciskają każdemu kartę komu tylko się da, nawet ludziom zarabiającym po 1000 zł, sama pracuje w banku wiec wiem. Na kartach są mordercze odsetki chyba ze spłacasz zadluzenie w ciegu 56 dni, sama mam 3 karty (złote :-]) i to byl najwiekszy blad w moim zyciu.

Gość 5kromek chleba
debet-to sie moze stac.....i nie ma sie czym chwalic czy cieszy kazdy moze dostac karte. dla bankow to czysty zysk...

Gość onaznajomazWass
markowa panienka no tak ale moj maz zarabia 40-tys na czysto to hcyba oczyms swiadczy:P:)

Gość z tymi ewkami to coś jest nieh
ja tam olewam karty kredytowe, bo strasznie zdzierają. Ciągle dzwonią i proponują :S Mam kasę na koncie to po ch mi karta kredytowa.

Gość maturks4
Wszystkie banki wszystkim wciskają karty kredytowe. Wiedzą, że Polaczki jeszcze nie umieją z nich korzystać, zachłysną się możliwościami i wykorzystają kredyt na maksa. A to zarobek! I to jaki!!! Nie mówiąc juz o opłacie za tzw. "używanie" - im bardziej "złota" karta, tym droższa

Gość MIchalina03
Niby racja, ale karty wciskane są przecież nie tylko w Polsce. Ja nie narzekam na moją z PKO BP. Dla mnie to akurat wielka wygoda.