Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afroment

dwa razy pod rzad

Polecane posty

Gość afroment

wczoraj uprawialem sex ze swoja dziewczyna, bylem ostro napalony bo wrocilem z delegacji po 3 dniach i chcialem od razu pobzykac. wiec wpadlem tylko do mieszkania i zaczelem sie brac za nia. za pierwszym razem bylo GREAT moj penis twardy jak skala rozm. 18cm. robilismy to z jakies 20 minut. caly spocony skonczylem jej na cyckach i poszlismy sie umyc. wychodzimy z lazienki a mi wciaz stoi, mysle sobie trzeba jeszcze raz ją puknąć. wiec do dzieła. na poczatku byl twardy jak skala. po kilku minutach troche mi zemdlal- opadl. wiec mowie 'ku r wa tak nie moze byc' i wale ja ile sil mocno na pieska caly mokry az sie ze mnie leje. moja kochana drze sie jak oparzona a ja dalej swoje. juz mi sil brakowalo bo z kolejne 20 minut lub lepiej sie kochamy i to dosc mocno, a dojsc nie moglem. czym to moglo byc spowodowane? oczywiscie wzielem pod koniec sexu szmatke i udalem ze sie spuscilem w nia, aby jej nie zrobilo sie przykro. bo by byly gadki ze ona mnie nie podnieca itp. itd. uwazacie ze zle zrobilem nie robiac odpoczynku po pierwszm razie?

Gość do: afroment
Piszesz, że byłeś na delegacji. To dlaczego podczas delegacji nie poszedłeś do Agencji towarzyskiej ?

Gość afroment
jak to czemu nie poszedlem? bo kocham swoja dziewczyne i nie chce jej zdradzac. proste?

Gość afroment
tez tak myslalem ze wszystko jest gites. a jeszcze jedno, ona czasem po stosunku- ostrym rznieciu krwawi, wyciagam penis a on caly we krwi i jej potem leci. czym to moze byc spowodowane?

Gość do: afroment
A Twoja dziewczyna Cię zdradza.

Gość szybkisperdalacz
to zależy jaki rząd za PO da razy nie robię tylko się opierdalam za PIS to 2 x sie chciało

Gość ...naomiii...
ja myślę że za mocno ją posówasz a ona może nie chce nic mówic ale krzyczy z bólu nie z rozkoszy. Mnie tez czasem troche boli wiec mowie o tym mężowi ale zdarzylo się czasem że leciało troszkę krwi. Bądz bardziej delikatny!

Gość afroment
nie, wlasnie o to chodiz ze ja zawsze sie jej pytam czy ja boli cz nie. zawsze mnie to interesuje. a to ze pisze rzniecie czy walenie nie oznacza ze jej nie szanuje, to tylko okreslenia. ja wole tak napisac, niz inny napisze ladnie pieknie, a na boku zdradza.