Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kto ma czas

ECCO- REKLAMACJA OBUWIA

Polecane posty

Gość Kto ma czas

Czy kto wie jak jest z reklamacjami butow ECCO?Nie ma zadnych problemow?Wymieniaja na nowe buty , oddaja pieniadze?Wykrusza mi sie podeszwa ,...doslownie jakby sie odlamywala:( Czy ktos reklamowal buty ECOO?jesli tak to prosze napiszcie jak to u nich wszystko wyglada.

Gość Kto ma czas
up up

Gość Kto ma czas
Nikt nie wie?:(

a jakie znaczenie ma firma obuwia? Jeśli kupiłaś felerny egzemplarz to przysługuje ci prawo reklamacji. Tym bardziej, że Ecco to nie jakiś bazar a normalny sklep.

Gość Kto ma czas
Chantalka- nie wiem jakie ma znaczenie ale od 2 siedze i cytam w necie na temat reklamacji i rowznie jest w slepach- ponoc najgorzej jest w Bacie...Wyczytalam tez ze czlowiek reklamowal obuwie wlasnie w ECCO i zwrocili mu odrazu pieniadze... Ja sama osobiscie nie reklamowalam jeszcze obuwia bo nie mialam zadnych przykrych niespodzianek a tu nagle taka wada...i sie zastanawiam ile to mzoe potrwac i jak tam sie odbywa taka reklamacja.Stad moje pytanie bo moze ktos z internautow reklamowal wlasnie w ECCO...

Gość Kto ma czas
upup

Gość wendeta kobieta
Na rozpatrzenie reklamacji sklep ma 14 dni. W tym czasie muszą Cię poinformować ( telefonicznie, lub gdy pojawisz się u nich w salonie) o decyzji reklamacji. Czyli naprawa, wymiana lub zwrot gotówki. Jeśli buty wymagają tego, by odesłać je do producenta w celu naprawy, procedura się wydłuża, niemniej w ciągu 14 dni, musisz być poinformowana o decyzji. Jeśli termin ten zostanie przekroczony i np. dnia 15 od złożenia reklamacji decyzji nadal nie będzie, masz prawo sama podjąć decyzję co do sposobu rozpatrzenia reklamacji i wtedy, jeśli np. zażądasz zwrotu gotówki, musi Ci ona zastać wypłacona. Pozdrawiam!

Gość Kto ma czas
wendeta kobieta- Dziekuje bardzo:)

Gość gość
Reklamowałam buty Ecco Owando i moja reklamacja nie została uznana, gdyż buty Ecco nie służą do chodzenia a patrzenia na nie. Tej felerny produkt tak znanej firmy, jest po prostu źle wykonany. Po miesiącu chodzenia w ww. butach, podeszwa się ściera do materiały wierzchniej warstwy - ewidentnie wykonanie pozostawia wiele do życzenia, gdyż jest zastosowana mieszanka ze słabej jakości komponentów. Firma Ecco oczywiście nie przyznaje się do tego... na domiar tego, udowodniłam im, że tanie buty z Lidla (za 60zł) dłużej mi posłużyły niż ich produkt wart 250 zł w promocyjnej cenie.

Gość gość
Nie przyjmuja chyba kazdej reklamacji. Tak gdzies slyszalam. ale jesli masz problem z butami to mozesz oddac je w www.cezarszczecin.pl oni robia buty dsobrze i niedrogo.

Gość Iwa_szpak
Miałam reklamacje sandałów. Popękały mi wewnętrzne wkładki . Reklamacja dwukrotnie została odrzucona . Rzeczoznawca stwierdził, ze stopy mi się za bardzo pocą !!!. Stanowczo odradzam buty marki ECCO. Drogie dziadostwo nie warte swojej ceny !!!