Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak myślicie

warto kupić samochód za 3000zł?

Polecane posty

Gość jak myślicie

czy warto kupić właśnie taki samochód?Czy lepiej sobie jeszcze zaoszczędzić i kupić coś lepszego?

Gość jak myślicie

czy warto wstawić sobie czarną blombę na 1 lub 2...jak masz czarne zęby, to jak najbardziej.

Gość chinota
uważam że nie, bo będziesz musiała w niego potem wrzucać kasę na reperację, naprawy, to sie zepsuje a tamto, pewnie ma z 15 lat? a oprócz tego więcej pali.

Gość za 3000 możesz kupić
dobry rower a nie samochód :classic_cool:

Gość jak myślicie
dzięki, ostatni wpis do bólu szczery :D zaoszczędzę sobie jeszcze trochę, a potem zobaczę

jesli nie stac cie na wiecej i jest to tico lub cos w tym stylu - czyli czesci sa tanie oraz znasz sie na naprawie lub masz taniego mechanika i nie stac cie na nic innego obecnie a potrzebujesz auto to tak. ale taki samochod ktory ma pojezdzic i sie nie psuc za czesto to juz powyzej 12000zl trzeba liczyc

Gość no za 3000
to nawet z rowerem nie poszalejesz

Gość za 3000 możesz kupić
trzeba sie znać żeby grata nie kupić. Znam takie osoby c sie niby znały i wmawiały mi że za 6 tys dobry samochód kupią. A skończyło sie na tym że pojeździli 2 miesiące i w remont wsadzili kolejne 4 Szukaj czegoś z tych małych samochodów, może ktos ze znajomych by sprzedawał. Masz wtedy większa szanse że nie kupisz totalnego grata

Gość jak myślicie
tu ktoś trafił-początkowo właśnie myślałam o tico;)

Gość JA KUPIŁAM ZA 3 OOOZŁ
mieszane uczucia. Na dzień dobry dopłaciła chyba 400zł: ustawienie zbieżności, przegląd, i coś tam było wymienione, za kolejne 3 m-ce ubezpieczenie ( w dodatku wkopałam się w podwójne (sic, sic, sic!!!!) ). Miałam kupić opony ale jużnie miałam kasy :( jeździłam na zimowych (niby używane ale były całkiem niezłe) i teraz na jesień muszę kupić zimówki :/ Ponadto żeby jako tako doprowadzić autko do jazdy powinnam włożyć jeszcze jakieś 600-700zł ale wesele za 2 m-ce więc jeżdże takim jakie jest. Fakt, że mam tylko 8 km do pracy więc nie "zużywa" się bardzo ale zawsze. Aha, mam renalut clio 1.2 1993r. Mi wystarczy bo w sumie to moje pierwsze autko, nie jeździłam od zdania prawa jazdy, czyli przerwę miałam 6 lat więc wolałam nie kupowac nic drogiego i żeby się wprawić w jeździe oraz żeby nie było żal w razie jakichś zarysowań (z własnej winy chyba 3 rysy, i jedna mega konkretna ale to zasługa brata, który parkował swój samochód "na pamięć", tzn zapomniał, że ja tez mam samochód i cofając wjechał mi w bok.

Gość za 3tys kupisz dobra taczke

Gość anka szklanka pur blanka
dobrą taczkę kupiłam za 150 :) jak bardzo chcesz kupic samochod to kup tico ,za 500 zloty kupisz na szrocie dwa worki czesci jakby ci sie psul :)jak kupilam fiata bravo 1,8 w gazie z 1996 za 6 kola i powiem ci ze porazka

Gość aikzz
jasne ze warto . Stan samochodu nie zalezy tylko od ceny .

Gość aikzz
za te cene jednak bedzie ciezko . NAjwazniejsze zeby sie co chwilie nie psuł . A jesli ma rdze czy setki innych bolaczek to nie ma znaczenia , bo za 3000 nie mozna miec wszystkiego .

Nie kupuj ,ja miałam fiata cinqecento za 2800 i conajmniej drugie tyle w niego włozyła.Lepiej dozbieraj troche,wiadomo,że do używanego zawsze bedziesz musiała cos dołozyc,ale lepiej pozcekac,odłozyc wiecej i kupic fajne autko w dobrym stanie.

Gość gość
ja jestem podobnego zdania, nie warto. Ja jeżdzę komunikacją miejską i uważam, że to jest dobre i najmniej kosztowne rozwiązanie. Problemy pojawiają się dopiero gdy trzeba jechać gdzieś za miasto. Wtedy oni http://www.rentacarsilver.pl/ są rozwiązaniem, wypożyczam samochód i po kłopocie.