Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a tak na marginesie

Jaką wybrac prostownicę do włosów? Opinie

Polecane posty

Gość pani bum bum
polecam ta -> Prostownica Braun ES 1 (3543) E-Straightener jest bardzo fajna, niestety nie da sie nia krecic lokow bo ma za grube plytki, ale dzieki temu szybciej sie nagrzewa i szybciej prostuje

Gość awfaefsefafe
ja mam philipsa i jestem zadowolona

Gość pani bum bum
apropo prostownic uzywacie jakis spray przed prostowaniem, zeby wlosy sie nie palily? macie cos godnego polecenia??

Gość ja tez mam phillipsa
ceramiczną, wąską. mam ja od 3 lat nie pamietam jak sie model konkretnie nazywa wiec nie napisze w tym momencie. nie bylo z nia zadnych problemow, jestem zadowolona. warto dac nawet wiecej kasy bo po pierwsze te tanie sa do doopy i niczego nie prostuja poza tym palą i szarpią włosy

Gość ja tez mam phillipsa
fryzjerka mi kupuje shwarzkopfa spray do prostowania w takim srebrnym opakowaniu z psikaczem. kosztuje kolo 60 zł ale jest mega wydajny, na rok mi spokojnie wystarczyl, teraz mialam taki tanszy rozowy baby cos tam... ale sklejal wlosy i mial strasznie intensywny zapach fuj

Polecam wszystkie prostonice remingtona, warto zainwestowac troche kasy bo prostownice dzialaja latami ja mam juz swoja 5 lat i jest super. Placilam 230 zl bodajze

Miałam niedawno taki sam problem. Z mojego doświadczenia wiem, że przed kupnem należy zwrócić uwagę na: 1. obrotowy zasilacz - nie plącze się, nie łamie 2. płytki ceramiczne - nie palą włosów 3. regulacja temperatury - j.w. 4. czasowe wyłączenie - unikniesz stresu po wyjściu z domu, gdy będziesz wiedzieć, że się sama wyłączy po np. 30 min. 5. najlepsze są te marki, których używają fryzjerzy, np. babyliss. (wiem, że w dobrej cenie jest na kalamis.pl)