Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani bum bum

prostwanie wlosow

Polecane posty

Gość pani bum bum

zukam jakiegos dobrego kosmetyku do wlosow przed prostowaniem, aby sie nie palily, mozecie polecic cos skutecznego?

Gość aaaaaaaaaaanna
po pierwsze włosy ZAWSZE będą się palić... od każdej prostownicy więc nie radzę Ci prostować.. wiem co teraz myślisz " ale tak się nie da, nie mogę przestać " miałam tak samo jak Ty.. otóż kupiłam prostownicę jak miałam bardzo długie włoski ;) za plecy, były zdrowe, odżywione i falujące ;) prostowałam nią codziennie włosy, przez kilka miesięcy efekt był CUDOWNY.. ale po pewnym czasie się nie chciały układać ;/ to ścięłam je do " dekoldu " ... i znów prostownica.. tym razem spaliłam je tak, że pod słońce wyglądały jak nie powiem co ;/ DRAMAT ! ścięłam je do ramion.. włosy odrosły mi znów do DEKOLDU a ja dalej je prostowałam ;/ i znów je zniszczyłam ;( i kilka miesięcy temu ścięłam włosy do szyi .. i NIE PROSTUJĘ .. tylko grzywkę.. prostuję tylko na specjalnie okazje... a włosy i tak nie są takie jak na początku :( widać że nie są takie ładne, choć je ścięłam i nigdy nie powrócą do takiego wyglądu ;/ prostownice miałam bardzo dobre... Braun, Philips, Remington .. miałam też odżywki przed prostowaniem i po prostowaniu, a także specjalnie szampony i po myciu.. do tego jeszcze jedwab... no i tak je zniszczyłam ;/ teraz bardzo żałuję i chcę zapuścić zdrowe włoski .. ale pewnie mi się to nie uda, bo nigdy nie będą takie same ;/ więc serio zastanów się kilka razy zamiast zrobisz taki błąd... a co do pytania i kosmetyków.. to najlepiej mgiełka np. DOVE przed suszeniem, prostowaniem i kręceniem .. są też inne firmy, ale z Dove najlepsza.. a na końcówki nakładaj kropelkę jedwabiu .. szampon do włosów narażonych na wysuszenie, zniszczenie itd.. np. z Garniera, albo Timotei .. i jeszcze jakaś odżywka PO myciu, albo MASECZKA .. WIEM wydaje się być tego dużo, ale skoro chcesz już prostować włosy to lepiej je wcześniej zabezpieczyć ;);)