Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ires2ires

proszę o pomoc!

Polecane posty

Gość ires2ires

proszę o poważne podejście do mojego problemu. mam 17 lat, od około roku choruję na anoreksję bulimiczną, obecnie moja waga oscyluje około 48 kg na 172 cm wzrostu. do niedawna miesiączki były nieregularne, ostatnia pojawiła się ponad miesiąc temu, przy wadze wyższej o 4 kg, ale trwała tylko 2 dni, teraz czekam na okres, odczuwam bóle mniej więcej takie jak zawsze przed miesiączką. niecały tydzień temu doszło między mną, a moim chłopakiem do pettingu. wytrysku nie było, jednak jego palce, które miały kontakt z członkiem po kilku minutach kontakt miały też z moimi narządami rozrodczymi. czy mogę być w ciąży i utrzymać ją, przy zaburzeniach miesiączkowania, niskiej awdze ciała, nieodpowiednim sposobie odżywiania i ogólnie pojętym niewłaściwym trybie życia (papierosy etc.)? jeśli nie, czym spowodowane są silne bóle jajników? pozdrawiam, liczę na pomoc.

Gość paulina 24
wiesz przez petting naprawdę w ciążę trudno zajść więc myślę że opóźnienie okresu jest raczej spowodowane wahaniami twojej wagi. ale na wszelki wypadek za tydzień zrób test ciążowy to sie uspokoisz

Gość ires2ires
dziękuję za odpowiedź! test zrobię na pewno. właściwie moje największe dylematy występują dla tego, że okres u mnie może się nie pojawić, chociaż nie dojdzie do zapłodnienia. podczas tego cyklu nie miałam dni płodnych. czy przy zatrzymaniu cyklu może dojść do zapłodnienia?

Gość ires2ires
już nieaktualne, przed chwilą dostałam okres :))))))))))