Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka jedna 24444yy

takie upokorzenie..dobrze zrobiłam??

Polecane posty

ja mam znajomego co do swojej żonki mówi "mój paszkwil" teraz ich związek wisi na włosku wiec nie wiem czy jest sens siedzieć z tym twoim?

Gość wiwwat
tu jest dużo radykalnych kobiet, ktore inaczej mowią, a inaczej postępują w rzeczywistosci... dobrze zrobiłaś, ale nie skreślaj chłopaka, niech się trochę poczołga, pobłaga, ale każdemu isę moze głupota raz wyrwać

Gość poważnieee
ale tzwel! gdyby mój tak powiedział, to bym go zmieszała z błotem przy jego rodzinie :o ale bym sie wkurzyła... nie ma co :o:o:o dobrze zrobiłaś!

On Ci mówi, że to żarcik? Najpierw ludzie mówią "więcej dystansu do siebie" a potem się dziwią, że kobiety nie są szanowane przez swoich mężczyzn a tak naprawdę zaczyna się od takich drobnostek. W dodatku przy najbliższej rodzinie - przegięcie. Jeśli o tego typu żarty chodzi to ja się na nich w ogóle nie znam u mnie by taki tekst nie przeszedl w stylu "najlepszej bylej" czy coś. Nigdy takiej sytuacji nie milam nawet na osobności nigdy nie uslyszalam, że jakaś moglaby być lepsza i może dlatego nie będę obiektywna :P W każdym razie Twój zachowal się jak gówniarz mogę to zrozumieć, mlody, niedojrzaly jeszcze itd. ale ojciec? Ile on ma lat? Zero taktu, zero klasy.... brrrr.

Gość a taka jedna 24444yy
on ma 28 lat;)

Gość tokijskazagadka
co to w ogole za obyczaje, by na forum rodzinnym wspominac ex syna? nie no... ludzie zupelnie w ogole bez kultury, oglady i obycia... moze mysleli, ze sa tacy zabawni? prostacy.... zrobilas bardzo dobrze; to, co powiedzial Twoj facet jakos nie kojarzy mi sie szczegolnie z szacunkiem... czy wczesniej tez miewal takie wyskoki? bo jesli ma w zwyczaju takie zachowania to lepiej go pozegnac od razu...

Gość tulululu
Swietnie zrobilas! Z klasa:) Powodzenia, cokolwiek dalej bedzie Ci sie ukladac w zyciu, na pewno sobie poradzisz;)

Gość hej, przeprosił Cię?????

Gość chinota
dobrze zrobiłaś, pierwsza reakcja !!

Gość bardzo dobrze zrobilas
skoro dla niego tamta byla najlepsza to niech sobie idzie do niej :) kopnij go w dupe :)

Gość turbosnail
dobrze zrobilas! generalnie koles ma siano w bani, zamiast oleju. obserwuj go. ps. jestem facetem

Gość to ja Ci tak powiem
moja mama nie znosi mojego faceta, i w jego obecnosci opowiada mi o na przyklad Michale- synu swojej przyjaciolki ze bardzo subtelny, delikatny przystojny z pieknym cialem. A mojego faceta zżera. Ale mu sie nalezy bo przeginał i ostro przegina w naszym zwiazku. Ale Tobie wpsolczuje, bo nie chcialabym takiej sytuacji przeyzc

Gość ddddnt_87
Kochana! POKAZAŁAŚ KLASE! :) JA BYM JESZCZEPIERDOLŁA DRZWIAMI TAK ŻEBY ROPDZINKA SŁYSZAŁA.. JEŁOPY... KTOWOGÓLE WSPOMINA ex PRZY NOWEJ DZIEWCZYNIE FACETA... NO CHYBA ZE ZACHWALAJA ATUTY OBECNAJ A BYŁĄ RÓWNAJĄ Z ŁOTEM TO KI:)

Gość tak dobrze zrobilas tezm
kiedys mialam chlopaka co rzucal roznymi wiesniackimi tekstami typu : ah andrzejek zaluj ze nie poszles z nami na te wesele,nawet nie wiesz ile fajnych lasek bylo,z cyckami prawie na wierzchu,zaluj (mowil to przy swojej zonie i na serio,a ona nic) ja to olalam bo ten czlowiek nic dla mnie nie znaczyl,a chlopak nie wiem co odpowiedzzial chyba sie zmieszal i powiedzial ze nie zaluje. na szczescie juz z nim nie jestem.teraz na jego miejscu mam chlopaka co wszystkim mowi jaki jest ze mnie dumny,ze jestem piekna(z makijazem w sumie moze :D haha) ze czuje ze wygral na loterii nie znioslabym takich tekstow jak ten twoj-nie musisz zrywac ale daj mu popalic dluzszy czas-ty masz byc dla niego najpiekniejsza,najlepsza.i kropka

Gość tak dobrze zrobilas tezm
pomylilo mi sie : ojciec mojego bylego takie teksty walil

Gość lsnx
Oj za bardzo chyba wrażliwe jestescie :P Zagadało mu sie głupio ot co. Zresztą nie można zakładac ze jest sie ta najlepszą, jedną na milion itp. Tak to Mickiewicz wiierzył i pisał. Tak naprawdę ważny jest uczciwy układ i przyjacielstwo.

Gość także uważam, że zrobiłaś
bardzo fajnie :) gratuluję Ja zaś załuję, że nie miałam odwagi zjechać matki mojego chlopaka (teraz juz meza), jak zaczela mowic o jego eks i raz nawet powiedziala do mnie jej imieniem Siostra mojego faceta sie strasznie oburzyla, a ja udalam, ze nic sie nie stalo Zaluje, tego ze stchorzylam Powinnam byla ja zjechac Ale rodzice mnei dobrze wychowali, ze starszych sie szanuje Teraz widze, ze szanuje sie ludzi godnych szacunku, a nie wszystkich Efekt taki, ze jej nie lubie i NIE SZANUJE Ale musialam troszke dorosnac i sie nauczyc paru rzeczy :) Teraz czekam na okazje, zeby jej dojechac Ale chyba cos przeczuwa, bo siedzi cicho Krowa jedna

Gość upupppppppppppupuyp
podbijam :) jak dla mnie spoko sie zachowalas

Gość zawodna podbijaczka
dobrze zrobiłaś!!!!!!!! nawet nie myśl, że coś niewłaściwego było u Ciebie co to za rodzina??? jakaś chamska i bez kultury I nikt nie zareagował z jego rodziny??? przecież to poniżej krytyki! zero szacunku dla cudzych uczuć ta wypowiedź wyżej - że matka mówiła do dziewczyny imieniem byłej - to jets już jakaś patologia Dziewczyno jak mogłaś wejść do takiej rodziny ? ja bym sie bała No chyba że nie masz kontaktu z tą matką - w ogóle co za kobieta żałosna .. takie zachowanie ...

Gość do lnsx
tu nie chodzi o to, że jest się jedyną, cudną etc Tu chodzi o zwyczajny szacunek dla uczuć osoby trzeciej Po prostu I to nie jest jakaś nadzwyczajna wrażliwość tylko niejako takie minium kultury osobistej Wg mnie oczywiście :)

Gość ona joasiaa
POPIERAM CIE!! Gdyby Cie szanował to by W ŻYCIU tak nie postąpił!!

Gość do lnsx
dokładnie, jakby szanował

Gość także uważam, że zrobiłaś
o kogoś zainteresowała moja historia ;) no mam kontakt niestety z tą babą, mały, ale mam. Nie lubię jej, ale jestem po prostu kulturalna w obejściu Ale jakichś głębszych relacji między nami nigdy nie będzie, po ślubie nadal mówię jej na Pani Na dodatek jest obłudna - nie zmieniłam nazwiska na męża - ona przy mnie, że to normalne, każdy wybiera jak chce i że to nie jest ważne w związku blablabla Potem się dowiedziałam, że mnie obgadywała do swojej córki - a ty wiesz, że ona nie zmieniła nazwiska, jak to wygląda itd

Gość nie dam sie nabrać
Autorko, zrobiłaś dobrze! Dobrze, dobrze i jeszcze raz dobrze!!! Mówię to w imieniu wszystkich kobiet, które niejedno zniosły w milczeniu, choć należało przy.pier.dolić

Gość dobrze zrobiłaś!!!!!!!!!

Gość o boszzzze
ale bym sie wkurwiła, dobrze zrobiłaś, ja zrobiłabym tak samo albo awanture