Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Charlie_Friend

Dlaczego laski mają małe cycki ?

Polecane posty

Gość Charlie_Friend

Zawsze jak spotykam fajną kobietę to okazuje się, że ma co najwyżej B. Fajna dupcia, zgrabne nogi, brzuszek elegancki, skóra mięciutka opalona....a cycki ? ledwo co widoczne...Wiem, że jest dużo cycatek ale to przeważnie katechetki, kujonki, lesbijki albo takie co nie wiedzą jak swój dar wykorzystać....Niejedna laska z małymi cyckami chciałaby mieć duże i zrobić swojemu chłopakowi eleganckiego hiszpana...ale nie ma takiej możliwości....a cycatki zawsze mają jakiś problem...albo nei wiedzą co to hiszpan, sweterek z dekoltem itp itd...albo to katechetki, siostry zakonne....mało jest lasek fajnych z fajnymi większymi cycuszkami, które przepięknie falują latem na ulicy...A jak już falują to albo ryj szpetny, albo dupa wielka, albinoska, katechetka, okularnica z pierwszej ławki itp itd....Szkoda....Moja dziewczyna też nie ma dużych...nie umieram z tego powodu aczkolwiek chciałbym, aby miała większe, ona tego zresztą też chce. Nigdy jej tego nie powiedziałem, ponieważ to nie od niej zależy i tylko bym ją skrzywdził...no ale....szkoda.... I proszę mi nie wyjeżdżać z tekstami, że do dupy mieć duze cycki bo tylko to kłopot przy bieganiu itp itd...bo w to nie uwierze :-) Kazda dziewucha chciałaby mieć duże fajne cycki :-) Laski !! Zawsze się z nas nabijacie, że mamy małe penisy, albo chcecie mieć takie 23 cm żeby dobrze wchodziły do Waszej 13 cm szparki (nie wiem po co) a same popatrzcie pod szyję i sprawdźcie czy u Was jest w porządku zanim się wypowiecie...Pozdrawiam

Gość 0n------
coś w tym jest też choć nie narzekam zawsze trafiały mi się B:)

Gość Sylwia z Olsztyna
bo kobieta to nie zabawka , którą mozna sie bawic w "hiszpana" a jesli dla ciebie seks i ciało jest najwazniesze to sorry,, ale fajnej i madrej kobiety nie znajdziesz, bo kazda cie kopnie w dupe. ja mam C ale nie chcialabym takiego niedojrzałego d.upka jak Ty. wybacz

Gość Charlie_Friend
.Niejedna laska z małymi cyckami chciałaby mieć duże i zrobić swojemu chłopakowi eleganckiego hiszpana...ale nie ma takiej możliwości. Sylwio z Olsztyna...uczymy się czytać ze zrozumieniem :-) Zaczyna się wywód zasranych feministek :-) Wy tak wszystkie bronicie tej swojej cnoty, że masakra....Kobieta to nie zabawka itp itd !! Nie o to chodzi pacany... Sex ma być przyjemnością, tańcem obojga partnerów :-) Tylko, że jak czytam te wszystkie babskie posty to wychodzi na to, że Wy to wszystko robicie z musu... - Zrobię mu loda bo go kocham - Zrobię mu hiszpana, żeby ode mnie nie odszedł - Dam mu dzisiaj dupy bo nie wyobrażam sobie życia bez niego A gdzie posty w stylu....ale mam dzisiaj ochote na sex z moim facetem ? Zrobilam mu loda bo to lubie, bo to mnie kręci....kocham widok jego penisa w moich piersiach ? Nie ma takich postów....czyli wniosek jest jeden....Faceci potrafią kochać i uprawiać sex....a baby tylko kochają, przytulają się, chcą dostawać smski miłosne na dobranoc a sex uprawiają z przymusu

Gość 0n35.....
to kujonki mają cycki???

Bo cycki to tłuszcz. Jak chcesz mieć szczupłą to nie będzie miała wielkich. Niestety. Bardzo mało kobiet ma genetycznie duże piersi i szczupłą sylwetkę. Ja mam A i co mogę zrobić? Gówno. :)

Gość on 32 gdziestam
po samym nicku wnioskuję że jedza ma cycochy ja tez lubię duuuze cycki za duze wydają mi sie dopiero od rozmiaru G. Ideał nad ideałami to 75E/F ewentualnie 80E po powyżej 80 to często brzuch większy od piersi. Zona ma 75D - co juz jest nieźle; ale kochanka ma właśnie 75F i tylko dla tych cycków jest moją kochanką. Piersi to najbardziej kobiecy atrybut; potem długie włosy; konkretny tyłek a na koncu długie nogi; brzuch już niebardzo istotny byle nie wylewał się ze spodni i zeby nie było 6-cio paka

wiecie co ale to prawda... ja nie znam laski która miałabym c lub będąc szczupła.... chociaż nie znam jedną ... miała g na poczatku i ważyła 90 kilko... traz wazy 60 i ma c.... takze może niech sie roztyją do g i schudną do C :) ja sama mam C ale nie waże 50 czy 60 kilk a odrobine więcej :)

Gość on 32 gdziestam
mając do wyboru 90 kg i G a 60 i C wybieram pierwszy większy wariant. Po drugie 90 G będą duże pełne (obstawiam 80G) ale po schudnięciu do 60kg zostanie 75C - taki długi sflaczały worek który trzba składac na pół a potem do stanika. Byłek kiedyś 3 mies we włoszech i tam to były cycolinki mniam mniam lekko przy kości; i duże piersi czasami aż za duże. dziewczyny jedzcie więcej makaronu i parmezanu

może i tak nie wiem.... ta kolezanka ukurat ma jędrnę...ale fakt taki że włoszki są pulchne i mają adny biust więc może niech faceci zaczną patrzeć na kolezanki przy tuszy a nie na lachony anorektyczki... ich moda się skończyła w końcu :) co wiem wże wiele kobiet cieszy.... ja mam męża wiec mnie już to nie dotyczy:)

gimnazjum dopadło komputery :O a tak na marginesie piersi to tkanka tłuszczowa wiec nie dziw sie ze chuda dziewczyna nie posiadająca grama tłuszczu nie ma biustu :O

Wieie co?albo jesteście niewyrzyci albo małolaty. Moja żona ma 75b i nie zamieniłbym tego za żadne skarby świata,kobieta to nie przedmiot.

Gość a czemu niektorzy
faceci maja male fiutki? :O spotykam fajnego faceta, super wyglad, a tu maly pisior nie wiecej niz 15 cm...

Gość 0n35.....
Małe jest piękne :)

JA MAM 75 C I WSZYSCY UWAZAJA JE ZA DUZE... I JESTEM SZCZUPLA DLATEGO TO TAK SIE WYDAJE ZE SA MEGA;P

Gość cycckiiiiiii
chyba cos nie tak z tym linkiem ;p

Ja mam duże, wiem co to sweterek z dekoldem :) Zresztą praktycznie cokolwiek włożę to biust eksponuję. Hispzana uwielniam a też chyba jest coś we mnie z kujonki. No i nie jestem szczupła (taka ciut grubsza). Przy wzroście 165 ważę 67 kilo. Ale biust mam imponujące 80 E :) Biega się fatalnie :)

Gość on 32 gdziestam
Aklime R - 80E to jest biust grzechy warty :) szamboooo - 75 to raczej nie szczupła - ale normalnej budowy - no chyba że stanior źle dobrany i pas na łopatkach nosisz

Gość czater
A czy naprawde jest to takie wazne jakie dziewczyna ma piersi , tyleczek, tylko to sie liczy na pierwszym spotkaniu? liczy sie charakter , oczy, twarz . Wogole liczy sie uczucie , dla mnie dziewczyna moze miec piersi rozmiar A , kocha sie za calosc a nie za cycki. Tak samo dotyczy sie chlopakow, czy to takie smieszne jesli ktos ma penisa pon. 15 cm ? albo jak laski mowia ze moj mial 20 cm , to chyba musialy bialego murzyna spotkac , jak taki typ zdarza sie jeden na kilkadziesiat albo kilkanascie facetow albo jeszcze wiecej.I co druga tak mowi.

Gość miss-sisi 123
bzdura zdarzaja sie duze c-dd i sie jest szczuplym b.zadko wiem

Gość ale wy się znacie na biustach!
Żenada pl... Duże biusty zaczynają się tak od miseczki F. Obwody to inaczej czy kobieta jest szczupła czy bardziej przy sobie. 80 pod biustem to jest większa kobieta, przy kości. 75 to taka średnia. Szczupłe laski mają 65,60, 70 pod biustem. A miseczki są od A a kończą się na K! czy nawet dalej. C to mały biust. Taki w sam raz. Podejrzam, że większość kobiet na tym topiku ma źle dobrane staniki. Ja pod biustem mam 69 i noszę albo ciasne polskie 65G, albo brytyjskie 65FF. Jestem szczupła a biust wcale nie jest gigantyczny, tylko może duży do mojej szczupłej sylwetki. I nic mi nie zwisa. Są jedrnę i krągłe. Dla was to pewnie będzie rozmiar 75 coś tam, tak źle liczycie. Masakra. I lubię seks. Może nawet bardziej od mojego partnera. I to ja lubię eksperymetnować. Wiec proszę NIE UOGÓLNIAĆ!!!

Pierdzielicie głupoty (co niektórzy) Żaden rozmiar nie jest fajny jak kształt brzydki i odwrotnie, jak kształtne to każdej wielkości są fajne. Chyba że ktoś ma hamerykański gust (czytaj- im większe tym lepsze i nie ważnie jak wyglądają) to nie mam pytań... Poza tym nie cycki dają rozkosz, ale niektórzy nigdy się o tym nie przekonają...