Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i koniec mego szczescia

za 3 godziny wraca mój mąż po polrocznej nieobecnosci a za 5 godzin moj kochanek

Polecane posty

kończy pracę :o :o ojezuuu :o mój mąż miał wrócić w lipcu ale coś sie przeciągnęło myslalam że zostanie do konca sierpnia a on do mnie dzwoni przedwczroaj że wrACA w piatek i żebym ugotowała pierogi jakie lubi, wstawiła piwko do lodówki i kupiłą dużo kondomów :( :(

Gość wadliwa kolejka
tak a nie mowil zebys sobie baranka jebnela?

Sama sobie to zrobilas jak masz meza to po co Tobie kochanek???To teraz iezastanawiaj sie co robic Niedzialaj na dwa fronty bo wkoncu ZOSTANIESZ SAMA111111111111111111

moj kochanek ...ehh cudny facet :) jak mu powiedzieć...o rany...spakować go?? :o :o :o i wystawić walizke za drzwi?? znaczy spakuje go i zawioze mu rzeczy do pracy??? co robić?? jak mu to wyjasnie? "sory dzisiaj nie mozesz u mnie spac mąz wrócił" ??

Gość Zaciekawiona bloadyna
a wiedzial ze masz meza?

no wiedział chociaż...troszkę go oszukałam :o :( :( powiedziałam że wyjechał i że nasze stosunki źle sie mają, może uznał że sie rozwodzimy, ja od danwa go nie kocham, mojego męża, ale nie mogę sie z nim rozstać...chciąłabym żeby przyjechał i powiedział "spotkałem inną" ale wiem że żadna inna by nie chciała z nim byc bo to podły człowiek ://

Skoro go nie kochasz to czemu ie mozesz odejsc? Poza tym mogłaś pomyśleć wcześniej nad tym..

nawet nie mówcie o pechu :( :( jest pełno Jego rzeczy! boję się że coś przegapię :( mój mąż jest taki nerwowy, wyzywał mnie od suk i kurew jak podejrzewał o zdradę, ale wtedy to tylko po prostu spotkałam sie z kolegą odebrać płytę CD..ehhh sprawdzę łazienke wszystko dwa razy ale sie boje ..........myslicie że JEgo zapach bedzie czuc? taki mocn y:( na pewno sie skapnie że był tu facet :(

powiedz mu ze masz inego i ze juz go nie kochasz i co sobie mysli ze przyjedzie na pierożki piwko i Ciebie i wszysto cacy pogon go skoro go nie kochasz i juz a mieszkanie jest wspolne?

Zmień pościel I wykąp sie z 3 razy. A i przy mezu zachowuj sie normalnie. i najlepiej skasuj dowod ze wchodzilas na kafe

tak wspólne chociaż moi rodzice trochę dokładali a jego nic :o w ogóle miał same długi na 20 tys...to pojechał za granicę tyrać żeby coś oszczędzić, spłacić długi i mieć na życie troche...

A najlepiej powiec mu i juz

Gość Marlenko dasz mi wylizać
Jeżeli nie spróbujesz kiedyś się z nim rozstać,to prawdopodobnie zmarmujesz życie,niekoniecznie teraz,ale jak realia bardziej pozwolą.

Gość ...CCC
Aleś Ty głupia...................

i co bedziesz potrafila z nim isc do lozka stac Cie na to?

jestem z nim bo: - wiem że nie przyniesie mi wstydu, nie zostawi itp. w zasadzie to tyle...no i w dokumentach...ślub od 2 lat...nie chce wyjsc na kretynke i sie teraz rozwodzić, najbardziej bym sie bała reakcji rodziny która nie popierała tego związku od początku komentarze "a nie mówiłem" nie dałyby mi spokoju :(

mam nadzieję że będzie zmeczony :D i jeszcze dam mu dużo jedzenia i upije żeby szybko zasnął , oby nie miał ochoty na seks :P i jeszcze jedno , czekam aż on znajdzie inną i mnie rzuci i wtedy bedzie rozwód z jego winy , wiem to głupie , ale tak byłoby dla mnie lepiej :(

Twoj wybor a jak nigdy sobie nikogo nie znajdzie?

Wlasnie. Jak nie znajdzie ? To co cale zycie będziesz sie maczyc?

Uprzedź go z 2 dni wcześniej , że idziesz gdzieś z koleżanką, albo do rodziców.. zamów kurwę ;D i za chwilę się wróc ;p Będzie, że chciał wykorzystać Twoją nieobecność i nie chcij żadnych wyjaśnień :P

Gość daj mu w kondonien
sama siebie oszukujesz to ty nie chcesz od niego odejsc bo sie boisz

dobre z tą "kurvą" ale boję sie że on takiej nie wpusci , no chyba że będzie wyglądąła porządnie i zgrywała świętą, ale to raczej musiałaby byc aktorka nie prostytutka :(

Gość adamowska
a co z tym drugim? nie boisz się że przyjdzie i powie twojemu mężowi co sie działo jak go nie było????

Gość drasklica
lepiej sasiadke ze niby nowa... [przyjdzie w krotkim szlafroczku ze nie ma u niej wody czy moglaby skorzystac u was z lazienki on ja wpusci a jak ona bedzie sie zalotnie zachowywac to dojdzie do czegos

drasklica---> Dobre ;D Chociaż nie musi do niczego dojść ;D Wpuścił i kto wie co by się działo gdybyś nie wróciłaaa ^.!

Gość drasklica
wtedy trzeba wejsc niby zapomnialas portfela i zrobic burde o kobiete w lazience