Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brytffanka

Nie macie wrażenia

Polecane posty

Gość brytffanka

że faceci kochają za wygląd? Przecież to jest żałosne, to nie jest miłość. Opowiem wam moją historię. Wpadłam w straszną nędzę, byłam do tego stopnia biedna że nie miałam pieniędzy na nic. to było po liceum, pracy nie mogłam znaleźć a chciałam iśc na studia. Rodzice mieli nas głęboko w dupie. Byłam w takim stanie że włóczyłam się po mieście, to było moje zajęcie, ubrana jak kloszard i czekałam na śmierć. Naprawdę. Wszyscy mną gardzili, znajomi, faceci w ogóle myśleli że jestem stuknięta. I kiedy już byłam na dnie, spotakłam GO. Podszedł i spytał czy nie potrzebuję pieniędzy i że jestem piękna i wyjątkowa. Takie tam.Zobaczył człowieka w śmieciu ludzkim i dlatego wiem że mnie kocha. Od tego się zaczęło. Pomógł mi we wszyskim, skończyłam studia. On JEST MOIM ANOILEM. bo przecież takich ludzi nie ma, nieistnieją.

Gość ladaco
no przecież nie za rozum:D

Gość gfgffd
wyglad jest bardzo wazny .

Gość brytffanka
Jest super przystojnym facetem, mógłby mieć każdą, ale jest wrażliwy i ciepły. Poza tym wcale nie chciał do mnie zarywać, chciał mi pomóc

Gość mann madde
szkoda ze potem sie obudziłas :o

Gość mrożona kawa
niestety patrzą na wygląd w pierwszej kolejności. mój mi powiedział że pociąga go moja osobowość przede wszystkim( ale jestem też ładna przy okazji) ;-P

Gość brytffanka
szkoda że nie możesz tego doświadczyć, widocznie jesteś złym człowiekiem