Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123456789abcdefgh

Pytanie do zaręczonych i szczęśliwych mężatek

Polecane posty

Gość 123456789abcdefgh

Pełno tutaj postów o rozstaniach, załamaniach z tego powodu, straconej miłości itd. Może, żeby dodac otuchy i nadziei tym nieszczesliwym, zrozpaczonym, zalamanym i myslacym, że stracily tego jedynego, ze to byl ten jedyny... moze wypowiedza sie kobiety ktore maja juz mezow, narzeczonych ale byly kiedys w podobnej sytuacji? myslaly, ze ich swiat sie zawalil, ze facet z ktorym sie rozstaly byl tym jedynym ale jednak okazalo sie co innego, jednak poznaly kogos innego, kogos ktory okazal sie tym jedynym i sa teraz szczesliwe

Gość wszystkie miłe tematy
bardzo szybko tu umierają forumowicze wolą się obrzucać błotem, niż podzielić czymś miłym daj sobie spokój

byłam z koleśiem 5 lat poczym zostawil mnie dla naszej wspolnej przyjaciolki. po 3 m-c poznalam obecnego narzeczonego jestesmy razem juz 3,5 roku a za moment bierzemy ślub. nie łam sie znajdziesz szczescie 🌼

Gość jakaja333555
ja obecnie jestem w szczesliwym zwizku-kilka miesiecy temu sie zareczylismy, a za rok mamy zaplanowany slub. poznalam obecnego narzyczonego i to bylo jak grom z jasnego nieba. oczywiscie nie taka milosc od pierwszego wejrzenia, bo jestem z osob ktore nowo poznanych traktuja z dystansem. oznalam go w odpowiednim momencie gdy mimo mlodego wieku juz zaczynalam tracic nadzieje na staly zwizek. wszystkie znajome spotyklaly sie z facetami, rozstawaly, a ja tak nie chcialam bo jestem typem dlugodystansowym. takze dziewczyny i kobiety glowy do gory, wychodzcie do ludzi bo niegdy nie wiecie kiedy poznacie swojego księcia z bajki:)

nigdy nie przeżyłam zawodu miłosnego obecnego męża poznałam jak miałam 15lat. Od 16 roku życia z nim jestem jesteśmy razem 11lat, od 3 w związku małżeńskim dla niego to była (podobno :-D) miłość od pierwszego wejrzenia ale zajęło mu to rok żeby wyciągnąć mnie na pierwszą randkę bo nie był w moim typie :-D

Gość a mój syn to Kamil
miałam gościa 3 lata razem- lubił dyskoteki a tam tańczył z inną a jak ja zatańczyłam z kims to salał z zazdrosci. Stale pytał z iloma spałam, a komu powiedziałam czesć to pytał czy z nim spałam :O kochałam go ale to było męczace. No i lubił wypiś alkohol, co kończyło się strasznie ( raz się zesikał do łózka) Poza tym był rozpuszczonym jedynakiem i nigdy mi nic nie kupił. Zostawiłam go bo już nie miałam siły się tłumaczyć kto dzwonił jak on był na nocce w pracy i takie tam... Poznałam innego i po 6 miesiącach zdecydowaliśmy się na ślub (nie byłam w ciaży) Dziecko pojawiło się po 2 latach Dzisiaj mamy 10 rocznicę slubu Jest super i... żałuję tylko dlaczego z poprzednim męczyłam się aż 3 lata :O

To ja też. Ja poznalam obecnego narzeczonego (ślub za niecały rok) w odpowiednim momencie- po zakończeniu dość krótkiego, ale burzliwego związku z facetem, dla którego byłam gotowa zrobić wszystko- rzucić szkołę, rodzinę, i wyjechać z kraju. I dobrze, że tego nie zrobiłam :) Teraz z narzeczonym jesteśmy razem prawie 4 lata i nie ma się na koniec :)

Gość SDFGHJKL;
moze ktos sie jeszcze wypowie?

ja 1.5 roku bardzo kogos kochalam wszystko bym dla niego zorbila i wszystko mu oddala wyszla za niego za maz urodzila mu dziecko ale prawda byla taka ze bylam mloda i glupia kochalam moje wyobrazenie o nim a nie jego widzialam to co chcialam widziec a nie to co bylo rozeszlismy sie i myslalam ze umre nie wstawalam z lozka nie chcialam jesc wegetowalam a nie zylam ale z czasem jak zaczelam doastac dojrzewac uswiadomilam sobie ze on byl nikim bezwartosciowym zerem i mialam szczescie ze sie rozeszlismy Rok pozniej poznalam meza najcudowniejszego faceta na swiecie i jestem przeszczesliwa Znam go wiem ze jest dobry i przedewszystkim kocham go juz o wiele dojrzalsza miloscia