Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rgrtgretretrrtfr

moja trauma w komunikacji miejskiej

Polecane posty

Gość rgrtgretretrrtfr

byłam zmuszona skorzystać dzisiaj z srodka przejazdu komunikacji miejskiej przezyłam tam straszne chwile;/ nie dosc ze na ulicy skwar około 35 stopni jak nie wiecej w srodku miasta w godzinach popłudniowych to w autobusie juz było z 10 stopni wiecej brak klimatyzacji bardzo duza licza osob wiecej niz jest dozwolone, jeden obok drugiego w scisku czuc i wyraznie widac pot, widac tez ze niektorym osobom jest słabo, mi osobiscie było niedobrze poniewaz poza tym goracem kolo mnie stały dwie napewno miłe ale strasznie smierdzace staruszki;/stare ubrania, buty okna były pokryte parą;/zaparowane do tego ktos puscił cichacza podroz trwałą 30 min ja czułam sie po niej tak zmeczona jakbym zapierdzielała w kamieniołomach ps,stałam w tym autobusie co tym bardziej meczyło;(

Gość buegeghajs
Normalka, pomysl ze polowe spoleczenstwa tak dojezdza do pracy :)

Gość rgrtgretretrrtfr
ja tak dojezdzam codziennie!! ale w takie upały bez klimy to jest horror a nie droga;/

Ja też tak dojeżdżam codziennie, z tym, że ponad godzinę z przesiadką :) A jak robi mi się słabo to wysiadam na najbliższym przystanku :)

Gość blondi87w
Życie! ksiezniczko...

Gość gardze wami biedoto miejska
bez samochdów, nieudacznicy , zasługujecie by się wydusić w tych autobusach i tramwajach czego wam dziady życzę

Gość rgrtgretretrrtfr
to trzeba byc wielka ksiezniczka zeby narzekac ze goraco jest w autobusie;/ naprawde krolewna pff

Gość rgrtgretretrrtfr
mam 21 lat nie dorobiłam sie auta;( a rodzice mi nie kupia i dobrze sama zapracuje

Ja mam samochód :D Ale jakby miała stać w tych samych korkach, co stoją autobusy to nieźle bym się nawkurwiała :P Więc wolę jeździć autobusem i książki czytać :D Także pustaku, któremu słoma z butów wystaje, nie wszystko jest takie, jakim widzimy na pierwszy rzut oka :)

Dlatego ja nie koezystam z usług komunikacji miejskiej bo warunki jakie tam panuja nie nadaja sie do przewozu zwierząt a co dopiero ludzi

Gość lubieżny murarz
czesto jadąc samochodem , bawi mnie widok tego bydła upchanego w autobusie jakby do rzeżni jechali i ten ich wzrok wlepiony w szybę w którym maluję się nieoparta tęsknota za rozumem i dobrobytem

ja tam wolę stać w korkach samochodem niż autobusem. Wygodne fotele, klima, radyjko smeci, popijam zimny napój i gitara. ostatnio stałem w gigantycznym korku to sobie odpaliłem netbooka i grałem w plemiona :D Żebyście widzieli miny i nienawiśc w oczach sardynek w autobusie na sasiednim pasie :D :classic_cool:

Gość rgrtgretretrrtfr
a jak ktos jest młody? i nie stac go??dlaczego ma cierpiec;(

Jezeli to młoda dziewczyna to wystarczy że skinie palcem i na bank się znajdzie jakis kierowca z mercem :D Nawet na wydatki jeszcze dostanie :P

Gość rgrtgretretrrtfr
wole nie ryzykowac pełno gwałcicieli teraz sie kreci wszedzie;( zima jest ok w komunikacji miejskiej ale lato jest tortura

jeżeli sterczenie w błocie pośniegowym i uskakiwanie przed wjeźdżającymi w kałuże samochodami jest ok no to gratuluje upodoban

Gość rgrtgretretrrtfr
lepsze to niz lato chociaz tak nie smierdzi

Jak by nie było komunikacja miejska nie jest na najlepszym poziomie. Kolejny wstyd będzie jak sie cała europa zjedzie na Euro2012 :O

Gość rgrtgretretrrtfr
:(

Gość rgrtgretretrrtfr
czemu autobusy nie posiadaja klimatyzacji?? tego nigdy nie zrozuiem bilety coraz drozsze a puszki coraz starsze na co idzie ta kasa?? czemu przy 35 stopniach mamy w autobusie przeszło 40??;/

Gość belmondo99
najgorsze są nieogolone pachy gdy ktoś trzyma się tej rurki na górze....

Bo autobus się nagrzewa :D A klimy nie ma, bo takie ciulstwa kupują. U nas pojawilo się kilka "nowych" (używanych, odkupionych z Niemiec) autobusów, ale one mają tylko dwa małe okna i zero klimy :o

jakiś tydzień temu nie miałem samochodu (był w warsztacie) i przyszło mi załatwic sprawę w urzędzie. Jak przyjechał autobus (zadbany, z klimą) i zobaczyłem tę walkę o miejce, jak się ludzi wysypują i pchają to zdecydowałem przejść na nogach te kilka przystanków.

Gość polska Ślicznotka
i niestety może powodować wstrząsy termiczne u meteopatów i ludzi chorych na wieńcową chorobę.

W mieście (prawie) sąsiadującym z moim była wielka afera w zimę, bo kierowcy włączali za mocno ogrzewanie i zarząd autobusów miejskich odebrał im premie na pokrycie kosztów :o co za kurwy, bo inaczej się tego nie da nazywać :o