Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhh

jest mi troche przykro z tego powodu

Polecane posty

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhh

niby mam powodzenie u mezczyzn, niby jestem bardzo ladna, ogladaja sie, ale...wszystko przycmiewa moja kolezanka. z kim jej nie poznam, to praktycznie kazdy chce sie potem z nia umowic i tak jest czesto, ona gwiazda i pieknosc, ja jakby na drugim planie. jest mi przykro, czasem czuje sie wrecz upokorzona tym wszystkim ;( mimo wszystko czlowiek z czyms takim zle sie czuje...

Gość weeeeedddc
a moze tylko tak ci sie wydaje, pewnie masz niska sammocene a ona jest pewna siebie, ale to o niczym nie swiadczy. A macie chlopakow?

Gość klfofoffkfff
troche pewnosci siebie dziewczyno i zobaczysz ze ty bedziesz na pierwszym planie

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhh
ja wlasnie jestem pewna siebie, ale ona moze siedziec cicho albo jawnie sie z nich wysmiewac, a oni i tak poleca. ona nie ma chlopaka, ja mam, wiec nie jest mi to realnie potrzebne, tylko po prostu jest to dla mnie niemile. kiedys w autobusie z nia chcialam usiasc obok jakiegos chlopaka patrze a on trzyma tam reke i do niej czy nie chce tutaj usiasc...zabilo mnie to. nawet nie wiecie jakie to przykre

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhh
up

Gość Nothingelsematters22
Kurcze, znam to. Ja też mam taką piękną, uroczą przyjaciółkę. Właśnie spodobała się chłopakowi, który wpadł mi w oko...