Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietkadupeczka

2 TYPY FACETÓW TO WYBORU...KTORY ???

Polecane posty

Gość kobietkadupeczka

Gdybyście mieli dwóch facetów do wyboru to jaki typ byście wybrały ?? Oto dwa typy przeze mnie przedstawione. Proszę o szczery wybór !!! Typ 1 - bogaty, przystojny lecz cwaniak i egoista wybucha złoscią Typ 2 - skromny, mmmeegga przystojny :D, kochający, troskliwy, romantyk. Wiadomo że chiałaby się połączyć jedno z drugim ale się nie da . Tego pierwszego znam od 4 lat, tego 2 od kilku miesięcy. Więc który ???

Gość dziewicccccccca
znowu to kurwa robisz glupia dupo?

Gość kobietkadupeczka
no dobra ten pierwszy kocha mnie ale nie daje tego uczucia co ten drugi. Ten 2 jest we mnie zabujany na maxa !!! Więc jak myślicie ???

Gość ergrgrg
drugi typ nie istnieje 💤

Gość kobietkadupeczka
pwnie 2 ma wady ale nie te same co ma 1

Gość dziewicccccccca
po co ci 2 tematy glupia suko?

Gość kobietkadupeczka
ja pierdziele bez takich ty powyżej ;p myslałam ze nie wysłałam bo mi necik nawalił, jak się nie podoba to nie pisz wcale i bedzie git ;}

pytanie zasadnicze, jaki oni typ dziewczyny preferują.... 1 wyrachowaną pindę która pyta na forum o zdanie 2słodka idiotę która nie zdaje sobie z tego sprawy

Gość kizikmizoooleman
No ale nie rozumiem pytania przecież od razu widać że NUMER 2 przedstawiony jest bez wad co oznacza że chyba nawet ty go intuicyjnie wybierasz :)

Gość kobietkadupeczka
Hmmm nie chcę żeby było takiej sytaucji, ze jak wybiore 2 to zaraz mi powie, że nie zasluguje na mnie bo nie ma tyle kasy ;/ a mi to n ie przeszkadza ale nie cchce sie kłócić z nim o to. Jedyny jego problem jak on uważa to że nie ma kasy ;/ ale jest zaradny bardzo i to doceniam. Nie chce się kłócić potem , że jedyny problem to kasa bo on jest na ten temat bardzo wrazliwy

Ale o co tu się kłócić?? Sory, może jakaś inna jestem, ale nie rozumiem :o Skoro ktoś chce być z kimś, to jest, a jaki związek ma z tym stan jego portfela?? Jak Ci powie, ze na Ciebie nie zasługuje, to mu odpowiedz, żeby nie gadał głupot i tyle, co za problem?

Gość Marlenko a będę mógł
a ten drugi nie ma pieniędzy,jest z biednej rodziny itd.