Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwkjkshhhhhhhhwariujeee

wariuje

Polecane posty

co robic by nie wariowac. wariuje. rozstalam sie z chlopakiem. przed wczoraj. wariuje. chodze po scianach. nie wrocimy do siebie. ani on tego nie chce, ani ja chyba. nie chce chociaz go kocham. ale wariuje. robie wszytsko by nie zadzwonic. pomozcie. nie potrzebuje rad na przyszlosc ze bedzie dobrze, spotykaj sie, wychodz do ludzi, zajmij sie soba. potzrebuje rady na juz, na teraz, co moge zrobic by nie wariowac dzis. tu teraz. spotkanie ze znajomymi odpada. wlasnie z niego wrocilam. help.

powiedzcie mi:(

Gość paranoja211
spróbój się zająć jedną rzeczą swoim oddechem, spróbój rytmicznie wolno oddychać wyobrażając sobie, że wciągając powietrze wdychasz spokój, i moc a wydychając je wyrzucasz z siebie zdenerwowanie i słabość. jak się poczujesz słabiej, powtarzaj tak znowu.

Gość szczęśliwajaknigdydotad
napij się piwka;P)

Gość evfev
witaj w klubie, też jestem w takiej sytuacji...i nie mam zielonego pojęcia co robić. wydzwaniam właśnie do koleżanki bo mam ochotę się upić i pogdać o pierdołach w przeciwnym razie nie wiem jaka siła mnie powstrzyma żeby o nim nie myśleć lub nie zadzwonić. to jest takie ciężkie!!!!! nie wiem co mam zrobić, chyba sama zaraz wyskoczę do sklepu po piwo i zaczne sama się upijać bo nie widzę innego wyjścia z tej sytuacji

jak ktoś chce,to ja mam juz piwko w lodówce:Pkto chetny?

Gość lilitka21
a dlczego sie rozstaliscie?

Upić się. Iść na balety lub zrobić damski wieczór - pidżama party. Ewentualnie leki na uspokojenie jak nie masz chęci na alkohol. Byle nie razem te dwie rzeczy. Słuchaj głośno muzyki- tylko nie takiej która Ci się z nim kojarzy. Idz pobiegać, załóż dres i biegaj aż się porzygasz ze zmęczenia. A potem rycz w poduszkę do rana aż padniesz ze zmęczenia. A jutro, jak już Ci troszkę ulży idz i poznaj kogoś nowego.

dzieki za rady. nie chce pisac czemu sie rozstalismy bo to dlugie i bolesne:( ale ja nie chce sobie przypominac, aniu zlych ani dobrych chwil. chce zapomniec. z bieganiem dobry pomysl, ale nie bardzo mis ie chce:( nic mi sie nie chce. piwko? wczoraj wypilam pol butelki wina, nie chce pic czesto bo moze sie to zle skonczyc. z oddechem sprobuje. ale caly wieczor nie moge sie skupiac na oddechu:) beznadziejna jestem. ehh... z tym bieganiem.. ale jest juz ciemno, mieszkam w srednio ciekawej okolicy nie chce biegac po nocy. :( wlaczylam sobie film w tv ale i tak siedze na kafe i ogaladam, ale i tak w kazdej sekundzie mysle. nic nie robie. nie chce mi sie gotowac, sprzatac, nic.

z tym bieganiem to super pomysl ale spobuje od poniedzalku,. jak bede przychodzila z pracy i kolo 18-19 bede biegala. ale dzis juz za pozno. ale dzieki za pomysl. a dzis?

piwko nie zaszkodzi,i ktos do pogadania

kapiel odpada bo tak sie jest kompletnie samemu,ze swoimi myślami

czytam. gdyby nie kafe to nie wiem:) ehh ale i tak mysle.

na jutro zapowiedzialam sie siostrze wiec nie bede sama wieczorem. w niedziele postaram sie pozno od niej wrocic. w poniedzialek mam nadzieje ze bede zmeczona po pracy i pobiegam.a dzis?

dziś masz nas;P

Gość rrfffcv
wejdz na czaterie,poczatuj z kims, mi wczoraj pomoglo

dzieki ze mam was:) a co to czateria? gdzie to? jak dziala?:)

szczescliwa czemu jestes szczesliwa? tzn dobrze ze jestes ale co takiego sie stalo?

boje sie wrozb. o ile to sa prawdziwe wrozby.

Gość aqwwqew
mozesz ze mna pogadac na gg wyrzucic z siebie to wszystko ten okropny czas trzeba po prostu przeczekac (czyt. przezyc) ja baaardzo cierpie po czyms takim jestem bardzo wrazliwa :(

Gość aqwwqew
NIKT nie byl w stanie pomoc mi w takich chwilach (po rozstaniu) na pewno najlepszym lekarstwem jest nowe towarzystwo (nowe uczucie), ale to nie takie proste trzymaj sie cieplo i pomysle, ze mimo tej calej sytuacji sa ludzie, ktorzy Cię kochaja i tez mysla o Tobie ciepło :)