Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnieuchwytna

czy warto sie wiazac z zakompleksionym facetem?

Polecane posty

Gość rany.
to mi wyglada na sytuacje gdzie dziewczyna musi zabiegac:O ja sie w cos takiego nigdy nie pakowalam zawsze myslałamm sobie ze to jednak facet ma zabiegac i zdobywac kobiete nie wiem jeszcze czy ten " twoj " moze potrzebuje czasu by nabrac pewnosci do kobiet ja sie zawsze czerwienilam w towarzystwie olesia ktory na maxa mi sie podobal, a byl zajety:O wystarczylo ze krzyknal z daleka czesc a ja burak - strasznie żenujące :P ten koleś chyba mysli o tobie duzo i czuje sie zawstydzony, ae cholera wie z tymi idiotami:O

Gość no wlasnie szczerosc........
'tzn nie wiem czy kompleks, zwyczajnie mam spade nastroju, a to co napisałam to prawda, bo w zlosci sie mowi szczerze" to znaczy, ze musisz sie wyladowac i swoje frustracje. ok. rozumiem. ale szczerosc to podstawa GDY SIE NIE JEST W ZLOSCI. a tego nie potraficie. jak w temacie ze Slawkiem, ktory zostak oklamany.

Gość TH is IT FD

Gość obserwuje ten topic
mozesz zdradzic ile on ma lat?

Gość TH is IT FD
dupa

Gość nnieuchwytna
sorry, wczoraj poszlam spac :) odpowiadajac na pytania on ma 33 lata, rany- ja o niego zabiegam od dluzszego juz czasu, czasem mi to przeszkadza bo tez mam mysli ze to facet powinien zabiegac, ale zaraz potem sobie mysle "jesli ja nie bede to on tez, wiec w ogole strace szanse na niego, wiec skoro go chce to trudno, musze sama sie postarac" tez sie czerwienie na jego widok, jak pisalam jestem niesmiala i wlasciwie ta sytuacja wymagala ode mnie mnostwa odwagi :P o ktora przedtem w zyciu bym siebie nie podejrzewala :P

Gość terajo
Jak czytam to Ty masz kompleksy a nie on :D

Gość nnieuchwytna
przyznaje ze jakies mam, a po czym tak sadzisz?

Gość nnieuchwytna
podrzucam