Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prostytutka26

jestem prostytutką i powiem wam kobiety, że...

Polecane posty

Gość prostytutka26
około 5 koła mam zawsze "wypłaty" czasem nawet 6 tysięcy z "napiwków". nigdy nie miałam mniej niż 8 tysięcy w sumie. nie żartuj, że miałabym się martwić o pracę, bo nawet jeśli jej bym nie znalazła przez rok (zakładając, że będę szukać) to z odłożonej kasy będę miała za co żyć.

Gość taka sobie jedna ania
to i o czym piszesz jest - fakt, sytuacja na naszym rynku pracy jest tragiczna i nie jeden klepie biede, ale parcujac iles tam lat zawsze pare groszy na starosc sie ma, a ona co bedzie miala? i nie sadze, ze oprocz pracy w tym domu pracuje jeszcze gdzies indziej... zreszta tu nie chodzi tylko o kwestie materialna - naprawde myslisz, ze prostytutka ma szanse ulozyc sobie normalne zycie? ze maz powie:kochanie, nie przejmuj sie, kazdemu moze sie przydarzyc, co z tego, ze spalas z facetami za pieniadze przez 10, 15, 20 lat? musialby byc aniolem, bo ja nie znam zadnego, ktory chcialby sie zwiazac z taka kobieta...

Gość fa c e t
Prostytutka ------> masz pewnego rodzaju zaburzenia psychiczne spowodowane tym że za długo już wykonujesz swój zawód. To się nazywa w psychologii "choroba praczki". Praczka nie widziała nigdy czystej bielizny - całe życie ludzie przynoszą tylko brudną. Policjant z długim stażem uważa każdego za przestępcę, każdy jest podejrzany dla niego Jak wejdziesz do sklepu z wędliną to zauważysz mnóstwo ludzi kupujących wędlinę - bo cóż innego mogli by tam kupować Jak wejdziesz do burdelu to widzisz facetów głównie takich którym brak seksu - jedni mają cienki portfel inni gruby, więc co cię tak dziwi. Jest popyt więc jest i podaż którą realizujesz właśnie więc skąd to obrzydzenie u ciebie

Gość aniabra
nie od dzis wiadomo ze wiekszosc facetow to dwulicowe chuje bez zasad

Gość krzyż smoleński jakoś tam:)
to jest tak jak z tym krzyżem. Kobieta, która określa się pseudonimem prostytutkiem, próbuje udowodnić, ze są na świecie faceci ,którzy są ...tacy lub tacy. Tylko po co? W końcu oni są, bo istnieją takie kobiety. Gdyby nie było zapotrzebowania na prostytutki, toby nie byłoby tematu.

Gość Loserski
ojej,jakie wy święte..nigdy nie zdrawdzamy,zawsze kochamy..g@wno prawda,przestańcie sie dowartosciowywać. "Odkryliśmy ich prawdziwy obraz"..przestańcie wciskac takie farmazony,to ze jest grupa męzczyn co zdradza to fakt,ale bez uogólnień dotyczących wszystkich!Mnie to w pewien sposób ubodło..,nigdy nie byłem i nie bede na dziwkach,nie zdradzałem..

tak szczerze --> a ja czytalam, nawet chyba na kafe, ze babka urodzila dziecko i lezala taka rozwalona w szpitalu, a maz podchodzi z chujem i chce ja rznac; lekarz wszedl i opierdolil, ze kobieta nie moze teraz stosunku odbywac. To dopiero hardcore!

Gość późno już ludzie
Po pierwsze, to z Ciebie prostytutka jak z koziej dupci trąba- niby faceci obracają kasą, a ty piszesz" PORTWELEM". To się nazywa - "portfelem". Po drugie- Nie dziwię się, że zostałaś tylko prostytutką, bo z Twoją osobowością, kulturą i aparycją to było twoje jedyne wyjście. Wybacz, że nie piszę zaimków wielką literą, ale w moich oczach nie zasługujesz na szacunek. Na dobranoc prostytutko- ja będę miała seks z kimś kto mnie kocha i kogo kocham ja, a ty dla każdego faceta jesteś PRZEDMIOTEM, niestety!

Gość ireczqa.
I dobrze autorko.Przerzuc sie na dziewczynki ;) pozdrawiam

Gość prostytutka26
w sumie nie zamierzałam tu pisać o sobie, ale cos wam powiem, bo wciągacie w temat. jaK miałam 22 lata zaszłam w ciązę. nieplanowaną, ale nie rozpaczaliśmy. kiedy dziecko miało 3 miesiące mój chłopak (ślubu nie wzieliśmy) zginął w wypadku samochodowym. niestety takie rzeczy zdarzają się nie tylko na filmach. i zostałam sama. moi rodzice finansowo nie mogli mi pomóc. a od jego rodziców nic nie chcę. mogłam wrócić do pracy za 1500 zł . super... w agencji przyjeli mnie bez mrugnięcia okiem. bo jestem ładna, zgrabna. mam ok. 8.000 miesięczniez napiwkami od zadowolonych klientów; brak hojności to im zarzucić nie można czasem dostaję nawet 500 zł tak sobie, bo im się podobało. dziecko nic nie wie i się nie dowie, bo do tego czasu z tym skonczę. odbiłam się od dna dzięki pieniądzom. i mimo wszystko wolę to niż wiązanie końca z końcem za 1500 zł. żal mam tylko, że musze obsługiwac takich wlaśnie zasranych skur***. dlaczego nie przychodzą wolni faceci? nieśmiałe prawiczki, albo chłopacy co obecnie nie mają dziewczyn? boli mnie to, bo chciałam mieć kiedyś rodzinę. ale z takimi patałachami już moje marzenia wyparowały. dumna jestem z siebie, bo przy tym wszystkim nie piję i nie ćpam. robią to prawie wszystkie. nawet GADY nie wiecie, że ruchacie często laski stękające tylko dlatego, że mają odlot od prochów. nie myślcie, że nas podniecacie. wszystkie się wami brzydzimy. i mogę tu pisać obrzydliwe rzeczy, obrzucać najgorszymi słowami, a oni i tak przyjdą. wrócą jak bumerang.

Gość pollyaana
a skąd autorko wiesz ktory z Twoich klientów ma zone dziewczyne?

Prostytucja jest potępiana przez inne kobiety tylko dlatego, że takie kurwy stanowią dla nich konkurencje. Przez dziwki kobiety tracą możliwość manipulowania mężczyznami i używania seksu jako karty przetargowej. Teraz facet może sobie zapłacić za seks i nie musi się użerać z głupią kobietą, która nie jest zdolna do żadnych uczuć.

Gość prostytutka26
mają obrączki = żonaty. są stali klienci, którzy osobie opowiadają, znam nawet imiona ich babć. są tacy co czasem się zwierzają, że żona z dziećmi śpi, a nie z nimi i inne pierdy. a najbardziej byłam zdziwiona jak zobaczyłam w naszej agencji znanegom polskiego aktora, który mógłby mieć wiele kobiet, nawet na jeden raz, a on poszedł do burdelu. też ma żonę. i to piękną!!!!!!!

Gość Frayer
Ja też proszę bez uogólnień! Nigdy nie zdradzę swojej kobiety! I mówienie że większość mężczyzn to dwulicowe ch... to nie cała prawda... Trzeba też dodać że większość dziewczyn też nie jest najlepsza. Narzekacie na facetów a same wpadacie w ich sidła. Zachwycacie się popaprańcami którzy sprzedają tanie bajery i przykozaczą porzyczonym autem a później dziwicie się że chodzi im tylko o jedno. Nie bądźcie żałosne. Tyle.

Jasne, pierdol głupoty dalej. Myślisz, że każdy jest debilem i wierzy w twoje prowokacyjne wypowiedzi? Autorko takie idiotki jak ty kafeteria gościła nie raz, także swoją głupotą tutaj nie zabłyśniesz.

Gość prostytutka26
a ja idę juz spać. jutro pracowity wieczór przede mną. w końcu to sobota... P.S. może 1/100% nie zdradza. nie obrażajcie się, jeżeli jesteście uczciwi. może są jeszcze jacyś normalni, szczerze kochający mężczyźni, ale to już chyba gatunek na wymarciu. jak niegdyś dinozaury.

Gość moniqua z nowregii
Cos ci nie wierze ze zarabiasz 8 tys.Chyba troche wyolbrzymiasz :) A co do twojego fachu to powiem ci tyle ze na wlasne zyczenie rąbiesz sobie psychike.Po skonczeniu z TYM zobaczysz co cie czeka.Zaburzenia osobowosci i orientacji,wstręt do facetów,zaniżone poczucie własnej wartości to tylko niektóre. Bedziesz siedziec i rozmyslac o przeszlosci topiąc smutki w alkocholu. Na razie jest wszystko pięknie ładnie...wspomnisz moje słowa. Pewnie już czujesz sie jak ściera. Oni napaleni posuwają cie myśląc jak doprowadzic do orgazmu...widząc jęki myślą sobie 'ooo...jaki jestem zayebisty..." podnosza swoja samoocene a ty patrzysz na nich z zadziornym usmieszkiem a w glowie 'ty palancie...jakiś naiwny...wyrzucasz tyle kasy żeby tylko zamoczyć...jesteś skonczonym frajerem...poudaje troche stęków to może zostanie stałym klientem palant'.. Przychodzi...pytasz czy ma żone,dziewczyne,dzieci... Słyszac twierdzącą odpowiedz czasem spytasz czemu korzysta z usług skoro ma żone w domu...On wykręca sie że z żoną w złych stosunkach,albo że żona w szpitalu ciężko chora,albo że wyjechała za granice itp.. 80% klientów ma żony albo jest w związkach...Czujesz do nich wstręt. Wyrabiasz sobie opinie o facetach...że każdy to frajer,każdy zdradza bez wyjątkow. Czasem jak cie posuwa czujesz taką pustke...że ten dupek może robic co chce...może rżnąc twoja tzipke na różne sposoby. Jesteś ścierwem,czujesz sie ścierwem. On ma ciebie...ty masz jego pieniądze. Ale i tak jesteś nikim.. Nawet jak skończysz bedziesz o tym pamietac. Każdy napotkany facet bedzie skreślony jako partner. Każdy czyjś dotyk...wzbudzi w tobie lęk i obrzydzenie. Jeśli ktoś dobrowolnie zachęci cie do zrobienia laski...na poczatku zrobisz to ochoczo...a potem znow wrocą mysli...że w takiej pozie sprzedawałaś swoje ciało...wzrok kolesia z dyskoteki bedzie przypominał sapiącego nadzianego klienta. Nigdy nie wyrwiesz sie z tego..

to ja i mój facet należymy do tego 1 %. ja nigdy nie zdradziłam i nie zdradzę bo po co? albo kogoś kocham i jestem tej osobie wierna albo nie kocham i rozstanie a nie zabawy w głupie zdrady i inne duperele. Po co to? na szczęście mój facet wyznaje to samo więc nie ma nieporozumień.

Gość prostytutki mają AIDS
są brudne i obrzydliwe fuj:o

Gość Frayer
Co ty gadasz? Chyba ty jesteś prowokacją. Facet może zapłacić sobie za seks? To jest facet? To chyba jakiś patałach, laik który myśli, że jest 1005 samcem. Prawdziwy facet to potrafi zadbać o zonę i niema z nią żadnych problemów a tym bardziej w kwestii współżycia.

Gość moniqua z nowregii
Frayer i dominik : jestem pewna że gdybym spotkała was na dyskotece...to byście sie bez problemu omamili. Jestem tego pewna bo z koleżanką robiłam wyścigi w zaliczaniu i ŻADEN mi nie odmówił ;] i co na to powiecie?

Gość moniqua z nowregii
dominik a ty taki oburzony jakis jakbys mial cos na sumieniu :) juz tak nie broń facetów bo wiadomo co z nich za ziółka.Troche gołej dupy zobacza i już wariują. Czemu na świecie 99% to gwałciciele a nie gwałcicielki? czemu wiekszosc pedofilów to faceci? mogłabym wymieniac...

Kobiety są strasznie łatwe, każda zdradza, każda idzie na układy seks bez zobowiązań i inne kurestwa. Tylko mężczyźni mogą być wierni, szkoda ze mamy tak rozbieżne podejście do życia.

Gość fdffss
Autorka chciala cos przekazac a wy od razu ja jedziecie jaka jest straszna,obrzydliwa i w ogole fuj a wy swieci.. Ja tez jestem wierna i mam wiernego faceta,ale faktem jest ze kolesie ktorzy chodza na dziwki to nie sa tylko niesmiale prawiczki.. Sama znam przypadki facetow ktorzy maja rodziny,zony a w delegacji potrafia pojsc w tango.. Najgorsze jest wlasnie to ze taki facet nie zdradzi kobiety z jakas kolezanka z pracy ktora mu sie spodobala,tylko idzie do burdelu i rucha jakas prostytutke tylko dlatego zeby zaruchac..To jest w tym najgorsze.Bo jak sa jakies uczucia to mimo wszystko jakos mniej strasznie to wyglada..

Gość najgorsi są
Ci co mówią, że nie zdradzą i udają wspaniałych. Bo najciemniej jest pod latarnią i dlatego pan dominik robi tu tyle krzyku!!!!

Gość Frayer
Czarne owce są po obu stronach. Jest wiele dziewczyn, które robienie loda uważają za normalny proceder wypadu na miasto.

Gdyby mężczyźni chętnie korzystali z usług prostytutek, to nie byłyby to tak tanie usługi. Po prostu dziwkom brakuje klientów, dlatego puszczają się już w tej chwili za grosze.

Gość welcome
brak klientów!!!! co ty gadasz???? Pisałam prace mgr o prostytucji, badałam to na policji, rozmawiałam z osobami pracującymi z prostytutkami. nie masz pojęcia jak to jest rozprzestrzenione. Nawet dzieci się prostytuują. J7uż nie wspomnę o homoseksualistach świadczących usługi. autorka pisze, że zarabia ok. 8000 z napiwkami. bardzo możliwe. jeżeli jest ekskluzywną prostytutką w agencji z reputacją to może tyle dostawać z "napiwkami" jak napisała.