Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morenooooo

kobiece stopy

Polecane posty

Gość morenooooo

kocham damskie stopy zadbane

Gość morenooooo
właścicielka mnie nie interesuje, no może jeszcze poza jej wygolonymi pachami ;)

ja uwielbiam też pieścić stopy dziewczyn oczywiście zadbane, choć jest mało kobiet, które akceptują taką forme zabawy i nie koniecznie musi zaraz być to związane z seksem lecz jako forma relaksu dla dziewczyny, np całowanie zmęczonych stóp i tylko tyle :-)

Gość ona pyta sie
a takie 41 cie interesuja ?

nie tylko same stopy się liczą a jeśli właścicielka atrakcyjna to 41 zadbane do tego też są sexi :-)

Vincent też masował stopy i tak jak Jules myślał, zawsze to coś znaczy. :P Od siebie tylko dodam, że tylko zmęczone stopy, "niezadbane" potrzebują takiej pieszczoty.

ja jedna myślę, ze zadbane muszą być, rozmiar nie jest istotny jak się dziewczynom wydaje co czasem je krępuje niepotrzebnie przed daniem ich do całowania, co innego dbałość o stopy, z resztą każda część ciała zaniedbana jest nieatrakcyjna

Myślałem o głębszej satysfakcji, kiedy to stopy własnoręcznie zostaną doprowadzone, do stanu nadającym się do pieszczot. :) Wtedy to nawet kop w duupę z takiej stopy, wydaje się mniej bolesnym.