Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomozcie! to nie prowokacja!

Qers00

Polecane posty

Gość Pomozcie! to nie prowokacja!

Nigdy nie wierzyłam że mozna miesiaczkowac w ciąży a jednak zauwazylam iż po @ nadal bola mnie piersi jednak nie tak intetsywnie ostatnio przytyłam 2 kg brzuch sie powiekszyl zauwazylam powiekszenie pieri o czym swiadcza czerwone mini żylki, sutkow i brzucha na ktorym pojawila sie zaciemniona linia lecz nie jest ona cala tak jakby "do połowy " pepek zacząl mi "wychodzic" wiec mysle sobie cos tu jest nie tak zrobilam test 2 kreski !! wczoraj poszlam na bete i to 15 tydzien! Jak to mozliwe? @ skonczyla mi sie 4 dni temu ! Jestem taka strasznie przygnebiona ze nie moglam odpalic samochodu i pojechac nie stety do pracu:( juz umowilam sie do gina na pon, czy moglby ktos laskawy mi wytulaczyc o co chodzi? jesli byl w podobnej sytuacji dodam że przed @ miałam normalne bole jajnikow i macicy! POMOCY nie wiem co sie dzieje jestem taka zrozpaczona

Gość hyuadssahafs
cos sie nie klei w tej wtojej "historii":o:o linea nigra czyli ta linia pojawia w późniejszej fazie 2 trymestru a nie tak wczesnie, brzucha do 15tc praktycznie nie widac w pierwszej ciazy albo jedynie niewiele, pępek wywala tez pod koniec gdy macica wypycha brzuch...

No niestety, ale tak się zdarza. Znam osobę, która miała całkiem normalny i obfity okres. Potem jeden troszkę słabszy, więc poszła do gina i okazało się, że to koniec 4 miesiąca ciąży. Też nie mogła uwierzyć i była załamana, bo pół roku wcześniej urodziła dziecko. Jeśli to 15 tydzień to powinnaś biec do gina na USG.