Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemem z cera mam

nie moge uzywac kremow do twrazy

Polecane posty

Gość problemem z cera mam

zaraz mi sie skora swieci strasznie,,mam tlusta i dosc wrazliwa cere nawet kremy matujace sie nie sprawdzaja czy moge nawilzac cere tonikiem zamiast kremu???

Gość ja własnie zmieniam pielęgnacj
skóry i mam zamiar przestać stosować kosmetyki matujące. Jedynie lekkie nawilżające kremy. Podobno skóra u wielu osób jest tłusta z powodu odwodnienia jej. Dlatego stosuj łagodne kosmetyki - na dzień możesz tonik, ale najlepiej jakiś nawilżający - soraya ma bardzo fajny antybakteryjny który też nawilża: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.php?p=3530682&postcount=69 a na wieczór smaruj kremem nawilżającym

Gość problem z cera mam
no wlasnie nie moge mialamjuz rozne kremy zmozliwych i jak posmaruje a tez robie to na nano to rano mam swiece na twarzy

Gość ja własnie zmieniam pielęgnacj
no ale rano myjesz przeciez twarz, swiecenie wtedy nie schodzi? Moze uzywasz za ciezkich kosmetyków?

Gość rtuthj
no ale wiesz, że żeby efekt działania kremu był widoczny MUSISZ go używać dłuższy kres czasu.. przecież po miesiącu się wsyztsko w Twojej cerze nie poprzestawie na dobre ;-) cierpliwości, jeśli masz odwodnioną cerę musisz ją dośćchwilęnawilżać żeby się w niej wszytsko unormowało

Gość problem z cera mam
ale nawet jak rano umyje cere to za 2 h sie znowu swieci mam juz dosyc , nic mi nie pomaga a dzis bylam na miescie i widziala kilka naprawde slicznych dziewczyn o nieskazitelnej cerze az plakac mi sie cche

Gość spróbuj uzywać lekkiego
nawilżającego kremu na noc, rano tylko tonik. Kup może jakieś witaminy np capivit a+e hydrocontrol i dużo pij. Może masz cere odwodnioną - w aptekach i drogeriach czasami można wykonac test w tym kierunku. Mnie też się skóra świeci okropnie a jak się okazało mam odwodnioną. Poczytałam troche na wizazu i mam zamiar zastosować własnie taka pielęgnację. Podobno po pewnym czasie świecenia skóra się normuje. W dzień mozna bibułki matujące stosować. A nieskazitelne cere ma może 1% kobiet, reszta zawdzięcza ją albo mocnej pielęgnacji i kosmetyczce, albo makijażowi

Gość problem z cera mam
mam lekki krem wlasnie, przeznaczony do cery bardzo wrazliwej, a tabletki bralam ale bez rezultatu:o no nie wiem czy 1% ja co chwile widze jakas kobiete z bardzo zadbana cera:ojestem zalamana w dodatku cere mam wrazliwa i to bardzo wiekszosc kosmetykow mnie podraznia, nawet wizyta u kosmetyczki 2 razy skonczyla sie wysypem tradziku:o po oczyszczaniu

Gość spróbuj uzywać lekkiego
Jakiego kremu używasz?