Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość życie mojej kuzyki

Dziecko mojej kuzynki! Czy to może jest prawda?

Polecane posty

Gość życie mojej kuzyki

Otóż mieszka w domu z ojcem i bratem. To raz, dwa jest samotną matkę, a trzy mam podejrzenia co do tego dziecka. Wiecie dlaczego bo ona sama mi wyznała kiedyś że jej brat jest bezpłodny i nie może mieć własnych dzieci. Więc obaj panowie zarówno jej ojciec jak i brat zajmują się jej malcem, aż kiedyś pomyślałam że to któryś z tych panów(czyt. mój stryjek lub kuzyn) jest ojcem jej synka.

Gość jykgytkhkhkh
kurwwa ile tych tematów założysz:o

Gość życie mojej kuzynki
Chce by więcej osób pomogło mi w rozwiązaniu moich domysłów! To chyba nic złego że się martwie o rodzine? Boje się tego że w rodzinie mojego ojca odbywa się taka patologia. Ale pewności nie mam.

Można podbijać temat,nie zakładając kolejnego takiego samego... Chyba za bardzo się nudzisz że takie bajki Tobie do głowy przychodzą.Co w tym złego że pomagają matce w opiece nad dzieckiem???

Gość ale masz kurwiszczeeee
to po wuj kuzynka rozkładała nogi przed rodzina

Gość życie mojej kuzynki
Tak! Na podstawie tego wszystkiego mam takie domysły i nie wiem co z tym zrobić. Chciałam to zgłosić na policje, ale jednak mam wątpliwości bo jak z tym pójde i okaże się że to nie prawda to będzie głupia sytuacja.

Gość bbxxzzooooooooooooooooooo
to sie zwyczajnie zapytaj kuzynki, moze ma problem i nie ma komu o nim powiedzieć. My tu na forum tego nie stwierdzimy, skoro ty najbliższa rodzina sama nie jesteś tego pewna. Zajmij sie sobą i swoimi sprawami a nie życiem innych ludzi. Spytaj jasno kto jest ojcem, moze miała jakiej=goś partner, przecież Ty wcale nie musisz o tym wiedzieć...? Bo jesteś za wścibska?:)