Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Guciaaaa23

Czy to normalne że czuje się obżarta po takim śniadaniu?

Polecane posty

Gość Guciaaaa23

Zjadłam jagodzianke i wypiłam szklanke mleka (1,5% tłuszczu). A Wy co zjedliście i ile?

Gość Iza87
Dwa tosty z serem i kubek kawy.

Gość Guciaaaa23
Iza i jak się czujesz po takiej ilości, lekko czy jesteś pełna? Kurczę, muszę miec porównanie, bo już nie wiem czy ja zjadam za dużo, czy mój żołądek jest podejrzanie mały :O

Gość Guciaaaa23
Catie, a jakiej sa one wielkości? Tak mniej więcej?

Gość JA NIE JADŁAM NIC DZIS JESZCZE
normalne, bo obydwie te rzeczy są dośc tłuste, i słoodkie. swojją drogą, nie porzygałaś się?

Gość taptaptapitaptirap
a ja zaraz zjem parówki w cieście, mniam :P

Gość Guciaaaa23
Jagodzianka absolunie nie była tłusta (bez żadnego lukru a nic nic i miała dużo jagód w środku), taka typowa sucha bułka z jagodami. A mleko 1,5% tłuszczu, więc też chyba nie za tłuste. Chce przytyć, więc takie ilości tłuszczu nie sa mi straszne ;)

Gość Iza87
Tosty pelnoziarniske, takie sredniej wielkosci. 2 kromki z margaryna, marmite i serem zóltym stopionym w mikrofali i troche ketchupu. Czuje sie najedzona i przez nastepne pare godzin nie bede raczej nic jadla, chyba, ze jakiegos owoca. Ale tez nie czuje sie zupelnie obzarta. Tak raczej w sam raz. Ja generalnie potrafie pochlonac spore ilosci jedzenia, ale odkad zrobilam sobie 7 dniowa glodówke miesiac temu to jakos szybciej sie najadam.

Gość Guciaaaa23
Jak ja wypiję szklankę jogurtu albo własnie jakiejś maślanki to tez czuję się pełna :( Czyli to normalne jest????

Gość Iza87
A jak chcesz przytyc to kupuj mleko 3,2 i pij milkshaki (ensure sa dobre na tycie).

Gość Iza87
Maslanki, kefiry, jogurty naturalne, serki wiejskie - to wszystko daje uczycie sytosci.

Gość o ludzie
ale macie problemy, kurde, weźcie jakąś książkę poczytajcie, zróbcie coś w domu bo widać coś wam na mózg pada...

Guciaaaa23 no takiej jak Twoja jagodzianka :-D i jeszcze bym zjadła :-p a o szóstej rano jadłam miskę płatków kukurydzianych z mlekiem czyli to moje drugie śniadanie

Gość wierzaca, doswiadczajaca
masz skurczony zoladek po prostu i tyle. ja po jagodziance i mleku jeszcze ze dwie kanapki bym wszamala i moze bym sie czula syta.

Gość Guciaaaa23
To w takim razie musze ograniczyć nabiał, bo za bardzo zamula. Catie, a ile mleka dodajesz do płatków (tak mniej więcej)?

Gość Guciaaaa23
Przez ostatni rok jadłam bardzo mało i nieregularnie (brak czasu, stres itd.). Mój bratanek (ma 5 lat) często potrafi zjeśc więcej za jednym razem niż ja :O Dltaego tez pytam co jecie i ile (musze miec porównanie, tzn. musze wiedziec ile zjada normalny, zdrowy człowiek ). Dzięki za wpisy :)

na dwie miseczki płatków (jem ja i mąż) idzie mi litr mleka :-) bo z nas to takie głodomory. on ciężko pracuje to lubi zjeść aj na końcówce ciąży to też mnie ssie z rana potem nie jem do obiadu jak się zapcham rano

Gość Guciaaaa23
O, to życzę szczęśliwego rozwiązania :)

Gość ewald
@iza 87 i jak tam efekty glodowki??

dzięki, dzięki :-) a Ty zjedz coś treściwego bo rozpłyniesz się w powietrzu ;-)

Gość Guciaaaa23
Hehe, faktycznie wyglądam nędznie i musze coś z tym zrobić ;) Ale cięzko jest jeść, jak człowieka mdli :O Zazdroszczę tym, co normalnie mogą się najeść :) Miłego dnia życzę wszystkim! (jeszcze tu zajrzę, więc prosze piszcie).

mało jecie coś:P ja już zjadłam jajecznice,kanapkę, mega paczkę czipsów a teraz jem bułkę :D no, dwie bułki xD

Gość no coz........
do Iza87....jak przeprowadzalas ta glodowke? Tylko na samej wodzie? Ile schudlas?

Też życzę szczęśliwego rozwiązania :) Autorko, ja na śniadanie zjadłam płatki z mlekiem sojowym, z otrębami owsianymi i pszennymi, uwielbiam :) a teraz przed chwilką zjadłam jabłko i jogurt :) jestem szczupła, ale mam problemy z odżywianiem- cały czas obojętnie ile zjem mam ochotę jeść przez stres, dlatego muszę się kontrolować siłą rzeczy. mogłabyś mi powiedzieć ile ważysz, że chcesz przytyć? :) ja zdradzę, że 52 kg.

Gość Guciaaaa23
Jeszcze jestem :) Waże 44 kilo :(

ojej, to rzeczywiście strasznie mało :( a ile masz wzrostu? ja 172 cm. wiesz, mi ostatnio przyszło do głowy, że chcę być chudzielcem i schudłam do 48 kg. Podobało mi się, ale okazało się to być bardzo nieodpowiedzialne, bo podupadałam na zdrowiu. Dlatego przytyłam i już jest dobrze :)