Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Guciaaaa23

Czy to normalne że czuje się obżarta po takim śniadaniu?

Polecane posty

Gość Guciaaaa23
170 cm :O Różana szmaragdowa --> Jak Ci się udało przytyć? Jadłas na siłę?

Gość Guciaaaa23
A przepraszam, nie doczytałam o tym stresie.

ojej, to rzeczywiście chudzinka z Ciebie! Ja przytyłam przede wszystkim przez przeskok, bo na diecie ograniczałam się do jabłka, jogurtu do picia, sałatki z ogórków i pomidorów, a później zaczęłam jeść pieczywo i słodkości. Najbardziej kaloryczne z tego co wiem (bo sporo czytałam na ten temat) jest francuskie ciasto, to powinno Ci pomóc. Bo wbrew pozorom węglowodany tuczą bardziej od tłuszczu.

tak, niestety cały czas jestem w stresie, mam nerwicę i przez to ciągle mam ochotę na jedzenie. To bardzo uciążliwe, ale daję radę :) Przeszłam na zdrowe odżywianie, wiesz tylko ciemne pieczywo, płatki, owoce, warzywa, ryby i czuję się bardzo dobrze :) Nie jem żadnych słodyczy, chipsów, ani jednego ciastka i czuję się o wiele zdrowiej :)

Gość Guciaaaa23
Dziękuję za radę z tym ciastem :) Pieczywa jem całkiem sporo, ale widocznie to i tak za mało. Zmęczona już jestem ciągłym myśleniem o przytyciu :(

Gość Guciaaaa23
No tak, z alkoholem to trzeba uważać ;) Ja bardzo lubię słodycze, ale ostatnio już na nie patrzec nie mogę (za dużo zjadłam w krótkim czasie). Przepraszam, że pytam, ale na jaki rodzaj nerwicy chorujesz? Leczysz się jakoś? Fajnie, że przeszłaś na zdrową dietę :) Gratuluję :)

Gość Guciaaaa23
Morfologia, badanie ogólne moczu, tarczyca są ok. Problemem jest chyba skurczony żołądek (kilka lat niedojadania).

Gość Guciaaaa23
Bardzo Ci dziękuję za rozmowę, ale niestety muszę już znikać. Zajrzę tu jeszcze :) Pozdrawiam serdecznie! :)