Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostatnio pasztet ze mnie

Nawet będąc pasztetem można zdobyć każdego faceta. Taka prawda

Polecane posty

Wczoraj będąc bez żadnego makijażu, z zapuchniętą twarzą, szklącymi się oczyma od choroby, ze spiętymi włosami i byle jakimi ubraniami, i tak poderwałam faceta za którym wzdycha połowa dziewczyn :classic_cool: Jutro mamy randkę :) Domyślam się, że zaraz posypią się podszywy, że pewnie musiałam mu popuścić szpary itd, ale to i tak mnie nie rusza [cześć]

najwidoczniej znał Cię od dawna (choćby z widzenia) i też mu się podobałaś gratuluje

najwidoczniej znał Cię od dawna (choćby z widzenia) i też mu się podobałaś Bardzo prawdopodobne, ale wczoraj kiedy mnie taką ujrzał to przecież widział jaka jestem paskudna, i mógł sobie przez to odpuścić :P

Gość Hula Krasula
no to gratujejszyn :P powodzenia:)

Gdyby chciał bzyknąć na boku to by tyle się nie trudził ze mną, tylko od razu podbiłby do mojej koleżanki, która by mu to zapewniła już tej samej nocy :P A co do mojego wyglądu, to naprawdę jest tragiczny 😭 I dziękuję za miłe słowa :) ;)

Gość pollyaana
nie sadze ze kazdego;)

nie sadze ze kazdego Jeżeli udało się z facetem, który ma ogromne powodzenie, to tym bardziej udałoby się z jakimś stulejarzem :P :D

Gość er24er42
ej,co macie do panow typu bear?:D Pewnie tylko ci sie wydaje ze zle wygladalas,malo to slicznych dziewzyn,ktore maja kompleksy i uwazaja sie za brzydule? Ja mam tragicznego ryja,pare razy juz obcy na ulicy mowili "ale brzydka,ale ma twarz itd" czasami za mna gwizdza,ale jak sie obroce prodem to jest smiech. takze blagam,nie mow mi ze jestes brzydka...

er24er42, nie chce mi się wierzyć, że ludzie tak się zachowują jak to opisałaś... A co do mojej brzydoty to jest głownie wywołane stanem chorobowym. Mam podkrążone,szklane i przekrwione oczy, czerwoną twarz, oraz widoczną opuchliznę. Do tego brak makijażu itp wiele odejmują. Nie mogłam wyglądać dobrze. Moja mama mówi, że wyglądam koszmarnie.

męska rzecz, nie sądzę żeby koleżanka była zainteresowana, ponieważ i tak się nie może opędzić od chętnych :D :P

Gość katarieekaa266
Ja ostatio szlam parkiem z dzieckiem.Na lawezczce siedzialo 3 facetow w wieku ok 25-30 lat.Ubrana bylam zwyczajne( dzinsy+ bluzeczka i klapki).I slysze ale fajna mamuska poszla."Ale strzala". Milo czsami cos uslyszec pozytywnego na swoj temat.

Gość monika942
ostatnio pasztet ze mnie Ile on ma lat?

Gość pozytywkaa
co się dziwice :D faceci cenia naturalnośc ;) a jak kobieta chora to bezbronna im sie wydaje ;)

Nie zaliczył koleżanki bo bym o tym wiedziała :p Poza tym wiem, że ona kiedyś go chciała "zbałamucić" :p, ale jej się to nie udało :P :) On ma 24 lata

Gość to on jakiś dziwny jest
:O