Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to wina fryzjerki

nie pasuja mi dlugie wlosy..........

Polecane posty

scielam niedawno wlosy, dlugosc do polowy szyi, kazdy ze znajomych mi mowi ze tak mi lepiej ale ja sie nie czuje w takich krotkich wlosach, u innych dziewczyn mi sie podoba ale ja juz kilka razy mialam taka fryzure teraz znowu sie skusilam mysla ze moze sieprzyzwyczaje ale jednak nieee jak to mozliwe ze nie pasuja mi wlosy dluzsze( doramion)???

Gość kazdej pasujaaaaaaaaa
tylko potrzeba dobrej fryzury..dobrze dobraniej przez dobra fryzjerke

Gość her komendante
prawdziwa kobieta zawsze nosi długie włosy poza ramiona

Gość garfieldowa
Bzdura. Prawdziwa kobieta nosi zawsze dobrze obcięte włosy, o długości dobranej do swojej figury, kształtu twarzy, jakości samych włosów. Są kobiety, które we włosach dłuższych niż do ramion czy do brody wyglądają beznadziejnie, a są wręcz takie, których prawdziwa uroda uwydatnia się dopiero przy włosach obciętych po męsku.

ja mam długie ( do pasa). Wiem, że cholernie mi nie pasują. Kiedy pokazuję znajomym zdjęcia z okresu kiedy miałam krótkie to wszyscy się zachwycają. Jednak tak bardzo żal mi obciąć ...

Gość her komendante
krótkie włosy należą tylko do facetów długie włosy u kobiety podkreślają urodę i charakter po męsku to kobieta nigdy nie będzie wyglądała

Gość garfieldowa
No jasne. Świetnie wygląda malutka, chuda dziewczyna, z cienkimi, prostymi jak druty strąkami do pasa :-o 🖐️

Gość garfieldowa
A charakter to właśnie trzeba mieć żeby się ostrzyc na krótko 🖐️

Gość her komendante
kobieta musi dbać o włosy pielęgnować je i ewentualnie podcinać doradzać też się może u odpowiednich stylistów ale bez ścinania ścięcie włosów to jak ścięcie głowy

Gość o jezu.,.
ale pieprzysz her komendante. A garfieldowa ma 100% racji.

Gość her komendante
też pieprzę ale nie teraz

ale ja sie nie czuje w takiej dlugosci wlosow sama nie wiem co robic

Gość Pseudonim dla mnie.
Tylko bardzo pewne siebie kobiety obetna wlosy na krotko....

Gość Ellegantka
Każda modna kobieta wie, iż obecnie w modzie fryzur kobiecych triumfują fryzura krótkie lub też wariacje na ich temat (spójrz - Natalia Kukulska, Rihanna, Gardias-Skóra). Zatem drogie panie, marsz do fryzjera i ścinać swoje słowiańskie warkocze! Pokażmy światu, że Polska nie jest tak zacofana, jak się o niej powszechnie mniema.

Gość monika 80.80
DLUGIE WŁOSY TO PRAWDZIWA OZDOBA A KOMBINOWAĆ MOŻNA Z GRZYWKĄ,PAZURKAMI ITD....KRÓTKIE WŁOSY TO MOŻE MIEĆ KAŻDA,ALLE DŁUGIE NIESTETY NIE.DŁUGIE WLOSY SĄ SEXOWNE I BARDZO KOBIECE A KROTKIE NO COŻ TAKI BABOCHŁOP.CO BY NIE MOWIĆ DŁUGI WYMIATAJĄ JA SAMA MAM JASNE WŁOSY DŁUGIE ZA POLOWE PLECOW.BARDZO O NIE DBAM SĄ ZDROWE I GĘSTE,JESTEM Z NICH DUMNA.RAZ JE ROZPUSZCZAM ,RAZ KOK ,RAZ KITKA.FRYZJER NAMAWIA NAS NA KROTKIE,OBETNIE WYMODELUJE I SĄ ŁADNE ,ALE TYLKO JEDEN DZIEŃ .RANO WYGLĄDA SIĘ POTFORNIE ,KAŻDY W INNĄ STRONĘ ,TRZEBA JE MODELOWĄĆ LIZAĆ A MOJE ZAWSZE WYGLĄDAJĄ ŁADNIE NAWET JAK ZAŚPIE DO PRACY I NIE ZDĄZE SIĘ UCZESAĆ NIE MAM GNIAZDA I AFRO

Gość monika 80.80
KRÓTKIE WŁOSY MA BYLE WYPŁOCH,WYSKUBANE I WYŻARTE ,NIE MA NIC GORSZEGO JAK KROTKIE ,WYSKUBANE I JESZCZE POPALIONE KONCOWKI TAK ,ŻE NIE MA JUZ Z CZEGO OBCINAĆ