Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Forumowy Przystojniak

POSZUKIWANA KOBIETA, nie dziewczynka, nie matka z dzieckiem

Polecane posty

nie matka z dzieckiem szukająca tatusia. nie kobieta szukająca pocieszania i dowartościowania się. KOBIETA, PRZYJACIÓŁKA, KOCHANKA, PARTNERKA. taka która rozumie i chce być rozumiana. taka która nie tylko bierze, ale też daje. nie opowiada na pierwszej randce o swoich kompleksach, niedoskonałościach. najlepiej niech w ogóle o nich nie mówi. taka która cieszy się zyciem, docenia co ma, a nie wiąże się bo boi się samotności. kobiety która bez makijażu, jest podobna do tej z makijażem. po prostu tej nie przesadzającej.

Gość Na razie odpowiadam Twemu
opisowi.

Gość aha i achh
a ile masz lat?

Gość żeby mieć klasę
ja taka jestem :) i co z tego? nie dla doopka, któremu przeszkadza moje dziecko!

Gość miltoon
hhahaha..tak jak nie sztuka byc forumowym przystojniakiem mysle ze takich kolezkow jak ty to nalezy unikac jak zarazy sam masz wymagania a co dajesz w zamian? sfrustrowanego, niewyzytego 30 letniego starego kawalera?mieszkajacego z mamusia? ooo niiieeee:O ...dzięki bogu mam wspanialego meza a takim jak ty do fajnego faceta to jak stad na ksiezyc....

Hm, wydawalo mi sie, ze szukasz :) wiec, odpowiedzialam, w nadziei, ze wydasz sie sympatycznym i na poziomie facetem. Przykro mi, ze sie pomylilam .

miltoon - ok. mam mieszkanie. chcę, żebyś miała i ty. mam samochód. chcę żebyś miała i ty. zarabiam powiedzmy 7 tyś. miesięcznie. dam ci fory. masz chociaż 5 tyś? uczciwe zasady. ja mam, miej i ty. dlaczego facet ma dawać dobra materialne, a kobieta co najwyżej dobra cielesne. jakby mi o to chodziło, to bym sponsorował studentkę. znudzi mi się. zwalniam ją i następna. 30stki nie mam. sfrustrowany nie jestem, niewyżyty też nie. może oczek jeszcze nie przetarłaś ze snu, ale o seksi i fizyczności nic nie wspomniałem jeszcze.

Na razie odpowiadam Twemu Hm, wydawalo mi sie, ze szukasz wiec, odpowiedzialam, w nadziei, ze wydasz sie sympatycznym i na poziomie facetem. Przykro mi, ze sie pomylilam . @@@ chętnie bym Cię zatrudnił. przeprowadzałabyś rozmowy kwalifikacyjne. jeśli po jednym zdaniu potrafisz stwierdzić czy ktoś jest sympatyczny i na poziomie. co Ty na to? ;)

Po tonie Twojej wypowiedzi - nie pierwszej - widac, ze jednak jestes sfrustrowanym chamem. Kobieta nie posiadajaca mieszkania i zarabiajaca 1600zl, tez sobie poradzi, wystarczy jej na zycie i wynajecie chocby pokoju. Moze byc wartosciowym czlowiekiem. Nie, nie zarabiam tyle. Zarabiam "tylko" 3500 netto (gdzie mi tam do 2 000), co wiecej, starcza mi na wszystko, mam mieszkanie, nie mam prawa jazdy, robie je wprawdzie (ale co tam, nie spelniam wymagan :P), nie musze uzywac tapety zeby podobac sie ludziom. Nie mam dziecka, mam poukladane w glowie, jestem dobrym czlowiekiem. A szukaj dalej... :) ale po tekscie z 7tys. sadze, ze to prowokacja.

Nie po jednym :) widze jednak jaka miara oceniasz ludzi, albo, ze bawia Cie dziecinne prowokacje. Dziekuje, mam dobra prace - w zwiazku z tym nie szukam kolejnej.

żeby mieć klasę ja taka jestem i co z tego? nie dla doopka, któremu przeszkadza moje dziecko! @@@@ jednym przeszkadzają papierosy innym dzieci. ;) nie napisałem, że dziecko mi przeszkadza. napisałem, że nie jestem zainteresowany mamusią która chce, abym pokochał ja i dziecko. dziecko które jest dla mnie zupełnie obcą osobą, tak jak Twoja mama, Twój wujek itd. mogę je akceptować, ale nie kochać.

*gdzie mi tam do Twoich 7 000 :P

hehe coraz bardziej mi się "podobasz". teoretycznie oczywiście. ;) odpowiedziałem tamtej pani. żonie wspaniałego męża. a Tobie muszę przyznać, że bystra jesteś. albo dużo na kafeterii przesiadujesz i znasz "tematy" ;)

Facet pisze totalnie neutralnie. Poza tym nie pisz tutaj na forum gdzie jest dużo niezrównoważonych osób. Być może masz powodzenie i niezłe zarobki. Do tego coś sobą reprezentujesz i masz jakiś tam poziom życia. Piszące tutaj osoby w 20% będa miały cie w dupie, w 1% będą zainteresowane a w 79% będą się starały tylko tobie nawrzucać. O takich sprawach się nie mówi, ale fakt, że takie myślenie reprezentuje duża ilość facetów "na poziomie". Tak samo ładne, zadbane, inteligentne, niezależne kobiety będą miały swoje wymagania i to jest normalne. Ale kafeteria? Człowieku to nie ten poziom, żeby tu z kobietami rozmawiać. I nie chodzi o dzielenie lub szufladkowanie ludzi, tylko brak wyrozumiałości, zazdrość, niedowierzanie lub inan ułomność. A to, że jedna pisze, że jesteś chamski to totalna głupota. Z totalnym spokojem zaregowałeś na głupie teksty w twoim kierunku, kiedy inny by się uniósł. I twoja pewność siebie właśnie tak denerwuje niektóre kobiety. Wiem z autopsji.

Z drugiej strony, pisanie o tym jakiej kobiety się szuka jest jak wabik na kobiety, które będą chciały cie obrzucić mięsem. Trudno wyobrazić mi sobie to, że nie robisz tego właśnie specjalnie. Więc ciężko uwierzyć w jakiekolwiek napisane przez ciebie słowo.

Gość przygody szukales
kiedy czytam takie posty:) slowa cisna sie takie OTWORZ BAREK WYJMIJ WHISKI A WTEDY POCZUJESZ CHEC DO ZYCIA A I KOBIETY BEDA PIEKNIEJSZE I KAZDA SPROSTA TWOIM WYMAGANIOM;)

Wymagania zostaw dla siebie i pamiętaj, że przesadna pewność siebie gubi. Ważne, żebyś znał swoją wartość i wiedział gdzie twoje miejsce w życiu.

Gość sssssssssssssssssssssssssssssr
milton ty jakas jestes jebnieta na leb kobieto. lecz swoje flustracje i niepowodzenia zyciowe u psychiatry.

Gość hfghfghfgh
Nie szukaj kobiet na forum bo tu siedza pasztety

przygody szukales kiedy czytam takie posty slowa cisna sie takie OTWORZ BAREK WYJMIJ WHISKI A WTEDY POCZUJESZ CHEC DO ZYCIA A I KOBIETY BEDA PIEKNIEJSZE I KAZDA SPROSTA TWOIM WYMAGANIOM @@@ nie ma się co denerwować. gdy to przeczytałem to scenkę z "kariera nikosia dyzmy" skojarzyłem. Marylka Baka i premier grany przez Krzysztofa Globisza. jechał pan premier wiejską drogą i poznał Marylkę.. :D a ona złapała Pana Boga za nogi. takie niestety są w większości polskie kobiety.

Gość cho ho cho ho
znafca kobiet;) poszukiwac klejnotow i lowca perel;) nie pisz juz bo bredzisz bardziej oded mnie

Gość dnbhfb
"znafca" :o

Gość ja spełniam wszystkie wymagani
a zarabiam 10 000 jako prostytutka jesteś zainteresowany?

Gość znaffca alez musisz byc ...
skoro nier widzisz dlaczego tak a nie inaczej napisano