Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Forumowy Przystojniak

POSZUKIWANA KOBIETA, nie dziewczynka, nie matka z dzieckiem

Polecane posty

bo jesteś rasistką - już to ustaliliśmy.. tzn ustalono na kafe co nie zmienia faktu, że bym nie wyszła:P ty jestem chamem wyśmiewającym samotne matki i jeszcze pewnie innych epitetów by się znalazło i też specjalnie dla kafeteriuszy nie poszukasz sobie dzieciatej

"Ależ oczywiście, że nie chodzi o euforyczne rzucanie się w wir zaawansowanych znajomości ale pewności dotyczących motywów pogłębiania zażyłości nie mędziesz miał nawet po latach" jasne, ale ja w życiu stawiam na prawdopodobieństwo... to nie jest tak, że od spotkanej kobiety żądałem wyciągu z rachunku, ale jednak zwracałem uwagę, czy jakoś się tam dorobiła, czy nie... bo jednak prawdopodobieństwo, że szuka sponsora jest wtedy mniejsze

"każdy ma swoje wymagania i ja i ty i autor" wymagania, wymagania... w pracy, w szkole, rodzice wymagają... wymagania to ja mam co do standardu hotelu itd. jesli chodzi o kobiety to po prostu nie schodzę poniżej pewnej granicy. nie akceptuję pewnych rzeczy.

to po prostu nie schodzę poniżej pewnej granicy. zatrzymujesz się na pierwszej bazie?:P

"mam rozumiem, że cenisz sobie waćpan wyżej - seks z murzynem?" no z dwojga złego to jednak wolałbym murzynkę :P gazeta na twarz, szczypce na nos i jakoś bym sobie poradził :P a co do mojej partnerki to jedyne co mi przyświecało to właśnie chęć odegrania się na laskach z kafe - dlatego musiała być bezdzietna :P

nie ma ludzi bezinteresownych (jak już o kasie mowa), zarówno jedna jak i druga strona oczekuje w związku głównie wygody życia z kims już "dorobionym"...zapominając o tym, że "najwygodniej" jest samemu:D A najczęściej jest tak, ze stara poczciwa fortuna kołem sie toczy i inwestując czasami w kogos, można sie w przyszłości spodziewać rewanżu...pod warunkiem, że kocha, a to już loteria...więc ostatecznie...trzeba zdac się na amora i mieć twarda dupę...co ja dzisiaj z ta dupą?;>

a co do mojej partnerki to jedyne co mi przyświecało to właśnie chęć odegrania się na laskach z kafe - dlatego musiała być bezdzietna męska szowinistyczna świnia!

A w dobie dzisiejszej bezpłodności...cóż matka z dzieckiem jest pewną gwarancja;)

i inwestując czasami w kogos, można sie w przyszłości spodziewać rewanżu. stwierdzenie przereklamowane tak jak odwrotność- tak zwany chleb oddany za krzywdy i inne takie tam :P

tezę twardą dupą oj inaczej mi się skojarzyło:P

i słusznie ike, słusznie a na pewno myślimy o tym samym?:P:P:P

Gość blue sky***
...przeczytałam pierwszą stronę i ostatnią tego topiku....resztę uznałam, że nie ma sensu...a to co przeczytałam...określę w większości jako żenujące... ...autorze...zastanawiam się tak...z tego co piszesz wydaje się, iż jesteś wykształconym i mądrym facetem...pytanie czy dojrzałym??

a wykształcony i dojrzały to powinien brać jak leci? mi tam poglądy autora nie przeszkadzają ostatecznie są jego a nie moje czy mojego męża

Autorze - jeśli kobieta z dzieckiem ustrzeli Cię w tym 10-boju strzałą Amora, to co?

A milość? Jest jeszcze? ie ma tylko nadzieja gdzieś się plącze i szuka ..tego...no...chuja w dupie

"pytanie czy dojrzałym?" dojrzały facet wg norm z kafe = biorący matkę z dzieckiem niedojrzały gówniarz = chcący kobietę wolną, bez balastu :D

Ike - dojrzał nie bierze, do dojrzałego same przylatują. :D

hm... odpowiedz moim zdaniem trochę niekompletna... odpowiedziałeś na wszystko, tylko nie na to o co pytałam :) Ja oczywiście nie miałam tu na myśli siebie, dzieci nie posiadam a nawet mi się do tego nie pali... na stan majątkowy też jakoś szczególnie nie narzekam, chociaż materialne rzeczy nie są sensem mojego istnienia... co nie znaczy, że je oczywiście całkowicie lekceważę czy cóśśśś ;) ... aczkolwiek jaiej Ty kobiety konkretnie poszukujesz ?? aaaa.... i ile masz lat :) ?? może gdzieś jest to już napisane, ale wybacz nie chce mi się wertowac kilu stron aby to znależc... :) ... ah, i jaki Ty masz system wartości i czego byś oczekiwał od tak owej swojej cudownej wybranki ;) ??

"Autorze - jeśli kobieta z dzieckiem ustrzeli Cię w tym 10-boju strzałą Amora, to co?" brum... pisałem w innym temacie... taka miłość jak grom z jasnego nieba nie trafia się często... ale gdy się trafi - dziecko nie jest wtedy ważne... my tu piszemy o innej sytuacji... spotykamy sobie babeczkę, podoba nam się i kalkulujemy, czy nada się na partnerkę, zakładając, że jej charakter, usposobienie i sposób bycia wykazuje cechy kobiety, w której można się zakochać

A ja tam myślę, że jednak jest. I dlatego sobie tu możemy pisać o dzieciatych czy cycatych a życie i tak wprowadzi swoją korektę. :D

niedojrzały gówniarz = chcący kobietę wolną, bez balastu ja bym balast zastąpiła dzieckiem:P no ale ja przewrażliwiona jestem:P

a co Wy się tak ekscytujecie tym dzieckiem.... ... nie każdy mężczyzna chce się wiązac z kobietą, która ma już dziecko i uważam, że to nie jest powód aby go szykanowac lub szydzic z tego...