Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zofia_wiktoria

bol piersi

Polecane posty

Gość zofia_wiktoria

Witam drogie Panie, mam pytanie. 2 sierpnia skonczyl mi sie okres, a od 10 sierpnia zaczely znow bolec piersi. Nigdy przedtem to sie nie zdarzylo. Mam widoczne niebieskie zyly, a biust boli zupelnie inaczej niz przed @. czuje sweo rodzaju rozciaganie wewnatrz piersi, a takze bolesnosc przy dotyku. moje cykle to od 26 do 28 dni. czy to mozliwe abym byla w ciazy? dodam ze molam zajsc ewentualnie w czasie okresu lub tuz przed nim. prosze o odpowiedz

Gość zofia_wiktoria
dodam ze test wykonany 12 sierpnia byl negatywny, moze to zbyt wczesnie?

Gość zofia_wiktoria
oprocz tego odczuwam mdlosci w ciagu dnia, zmeczenie i sennosc popoludniu. najbardziej jednak dziwi ten biust. bede bardzo wdzieczna za opinie osob doswiadczonych ktore mialy podobne dolegliwosci

Gość zofia_wiktoria
czy nikt nie pomoze? bardzo prosze o jakies odpowiedzi bo nie wiem co mam myslec

Dziwne to co piszesz. A mogłaś zajść w ciąże przed tym ostatnim okresem?? Bo jeżeli tylko w trakcie, albo po to za wcześnie byłoby na jakieś objawy ciąży.

Gość zofia_wiktoria
mysle ze moglam. ostatni okres byl bardzo bolesny, ale jakby mniej intensywny. mnie tez dziwia te obiawy

Gość zofia_wiktoria
bardzo dziekuje za ta jedna odpowiedz a takze wszystkim ktorzy nie wykazali najmniejszej checi pomocy. nie ma to jak liczyc na innych i ich wsparcie lub porade.