Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co by z tym zrobić.

On.... podnieca mnie ale....

Polecane posty

Gość co by z tym zrobić.

Jakiś czas temu na imprezie poznałam pewnego chłopaka. Całkowicie w moim typie (tzn. chodzi o style). A jak to na imprezie wypije się za dużo to i człowiek jest odważniejszy. Całowaliśmy się a on obmacywał mnie po pupie. Był bardzo napalony. Gdy usiedliśmy rzucił do mnie tekst: " To co, idziemy do Ciebie czy do mnie?" A ja odpowiedziałam, że każdy idzie do siebie. Wtedy zaczęła się go bać. Nie chciałam raczej niczego więcej...tzn. chciałam, ale nie seksu. Wymieniliśmy się numerami telefonu. Powiedziałam mu, że jak będzie miał ochotę pogadać albo coś w tym stylu to może zadzwonić. Po tej propozycji seksu nie powiem... chciałam się zmyć jak najszybciej, i udało mi się to. Wyszłam tak jakby w ogóle mi na nim nie zależało. W zasadzie nie wiem...znałam go 2h. A teraz minęło dużo czasu... i myślę o nim. Nie jestem w nim zakochana, ale chciałabym wiedzieć, czy są jakieś szanse, co myślał. No... podoba mi się dość. Nie wiem czy warto sobie głowę zawracać. nie utrzymujemy kontaktu od tamtej imprezy w ogóle.

Gość ale na mnie działasz
chciał cie tylko przelecieć

Gość pumba203
napalona swinia-ja mam szczescie co do takich w tym miesiacu ;/

Gość co by z tym zrobić.
no właśnie też mam wrażenie, że chciał mnie przelecieć, ale ale... coś się ze mną dzieje.

Gość co by z tym zrobić.
kto???????????????????????/

Gość pumba203
tez tak mialam przez 2 dni nie obecna az w koncu sobie uswiadomilam o co chodzilo pomimo pieknych slow ;/

Gość co by z tym zrobić.
ja od razu wiedziałam o co chodzi. to przykre. bo na prawdę mi się podoba. dostałam po tym jakiegoś sms od niego, ale w ogóle go nie zrozumiałam, bo musiał być piany. ale coś w tym style jakby chciał mi zrobić wyrzut że go olałam. Chyba.

Gość ja tez wariuje ale
napisz co ci napisał, my to wspólnymi siłami odszyfrujemy:)

beznadzieja chodzaca-powybijac chojow