Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba mam je

Chyba mam hemoroidy :(

Polecane posty

Gość chyba mam je

Nic nie swedzi, nie piecze, no może odrobinkę po wyproxnieniu, cieprpię na wieczne zaparcia i mam taki jakby ciemniejszy malukti bąbelek, ktory CZASEM KRWAWI (NA PAPIERZE) cZY TO SĄ HEMOROIDY? jAK TEMU ZAPOBIEC?? ;(

Gość ,knlkj
tak to jest hemoriod idz kup czopki i zejdzie, albo do lekarza

Gość chyba mam je
a jakie cZopki? Kurwa, ale jestem zla, jeszcze niedawno nie mialalm tego gowna!

Gość rtrtrtrt
dołączam się do pytania autorki.. ja mam kilka takich jakby wybrzyszeń i właśnie podczas wypróżniania od kilku dni zaczęła mi lecieć krew- nie zawsze...czasem potem boli.. rozumiem, że to też hemordiy ;>?? i czy taki czopek wystarczy zamaist wizyty u lekarza???

Gość czopki pomagają
ja używałam i potem jest dużo lepiej

Gość chyba mam je
ile one kosztuja? Kurcze ja sie staram o dziecko z mężem i boje się uzywac srodki że może jestem np w ciąży a jeszcze nie iwem o tym ;) Ale jest zla wiecie?

Gość te czopki kosztują
ok 36zł za 10 sztuk, używałam na noc. Najlepiej jest używać przez 14dni (nocy), wypróżnianie jest dużo łatwiejsze :))) co powoduje że hemoroidy nie krwawią i nie podrażniają się tylko zaczynają się zmniejszać

Gość jeśli staracie się o dziecko
to lepiej najpierw wylecz tą dolegliwość bo w czasie ciąży pojawiają się zaparcia co powoduje powstawanie hemoroidów. Poza tym mogą się pojawić po porodzie z powodu wysiłku który jemu towarzyszy

Gość chyba mam je
hm a co mogę brać jeśli się staramy? Ja juz mam problem z wyprozniniem co napisalam ;/

Gość siemie lniane jest bardzo
pomocne przy wypróżnianiu-zalewa się go gorącą wodą i powstaje taki kisiel jak sie go pije regularnie-codziennie to łatwiej się wypróźnić bo (wybacz dosadność) kupa jest pokryta tym kiślem i łatwiej wychodzi, ale nie wszyscy są w stanie wypić to siemie a poza tym samych hemoroidów ono nie wyleczy tylko spowoduje nie podrażnianie i nie powiększanie się ich

Gość te czopki które podałam
można brać w czasie ciąży ale dopiero od 4miesiąca i to po konsultacji z lekarzem a czy jest coś co można w czasie ewentualnej ciąży to nie wiem, musisz zapytać lekarza on na pewno pomoże

Gość chyba mam je
jej ja juz probowaqlam wszystko a siemie odpada. Ja jak to pije/jem to mam odruch wymiotny, ale pilam to przez 16 dni i nic ;) Pomagaja sliwki ale te powodują wzdęcia, eh.... Activia jest dobra, ale co jakies czas kuracja bo ineczje sie przyzwycZjaja jelitka ;

Gość mi siemie pomaga i naszczęście
bez problemu wypijam. a może czopki glicerynowe można brać-chyba lepiej zapytać lekarza.

Gość one działają przeczyszczająco
więc zaparcia ustępują ale raczej hemoroidów nie leczą a przed ciążą lepiej je wyleczyć

Gość chyba mam je
co dziala przeczyszczajaco czopki pomagaja na hemoroidy??

Gość przeczyszczająco
działają czopki glicerynowe ale nie leczą hemoroidów