Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojonaonaona

Mój facet w trakcie seksu lata ciągle sikać

Polecane posty

Gość zaniepokojonaonaona
no to nic jak wizyta u urologa.

Gość masz konkretna na oku
chce szybciej skonczyc i idzie sobie pomasowac reka to dlatego chwila i zaraz kończy:P

Gość dfgdfgdg
to nie jest normalne

Gość piekny stefan
facet jak ma stójke to albo mu się chce lać albo r****ć organizm a raczej mózg głupieje drogie panie

Gość gość
Na bank udaje ze siku mu sie chce. Ja uwazam ze leci po to by umyc penisa zeby nie smierdzial.. Sama pisalas ze oboje macie bzika na punkcie higieny wiec nie chce zebys poczula smak moczu ani zapach.

Gość Wajolka crejzolka
Na bank udaje ze siku mu sie chce. Ja uwazam ze leci po to by umyc penisa zeby nie smierdzial.. Sama pisalas ze oboje macie bzika na punkcie higieny wiec nie chce zebys poczula smak moczu ani zapach.

Gość kobietttttta
To dziwne. Myślałam, że to kobietom się częściej zachciewa siku w trakcie seksu :P

Gość gość
Może to problemy z prostatą. Warto się przebadać albo zacząć brać wyciąg z palmy sabałowej, bo poprawia funkcjonowanie prostaty. Mój mąż bierze suplement herbaya z tym wyciągiem i skończyło się wieczne bieganie na siusiu

Gość gość
To może być zapalenie pęcherza lub stres. Mężczyźni nigdy nie przyznają się do tego, że czymś się martwią lub chorują. Co do Herbaya, to znam doskonale, ponieważ bierze go mój tata. To doskonała profilaktyka dla mężczyzn.