Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

daga8426

JAK TO JEST

Polecane posty

HEJ, dzisiaj powinnam dostać okres, ale nie mam. przed wczoraj robiłam test quick vue ( ale nie z rano,kolo południa) wyszedł negatwny. stosunek był w dni plodne i w okolicach owulacji.topu wynik Czy mozliwe ,że na dwa dni przed spodziwana miesiaczka,a 10 dni po stosunku pokazał wynik ni eprawidłowy? Od kilku dni mam problemy z zoładkiem ,przelewani itp oraz mdłosci- przeciez tak szybko nie mam objawow ciazy.Piersi mnie nie bola,od czasu do czasu jajniki jak na okres.Co mam o tym myslec?

Gość out of
czekac zrob jutro rano test i czekaj kazda ma inne objawy mnie bolaly piersi jak pprzed okresem i podbrzusze czesto sikalam i mialam takie uczucie w dole brzucha jakby bylo tak duzo powietrza, gazy

Gość karolinaina
W poniedziałek zrobić kolejny test - rano, będzie wiadomo.

Gość ja mialam tak samo
Dwa dni przed spodziewna miesiaczka test negatywny. Dwa dni pozniej juz dwa testy pozytywne. Robione poznym popoludniem.

Gość krmjfrjfir
ja robilam Qiuc vue dwa dni po terminie @ i to rano..a mimo to mnie oklamał bo pokazał brak ciąży.. dwa dni później uz byly dwie kreski.. wiec najlepiej zrobic nawet po terminie @ ale po co przed?? testy są przereklamowane...;/

Gość najlepiej w dzien
spodziewanej @ albo troche pozniej. Po co przed? Bo z doswiadczenia wiem, ze po prostu ciezko jest wytrzymac:) Zwlaszcza jesli sie starasz o dziecko. Tak jak to bylo w naszym przypadku.