Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tiamat86

ZARĘCZYNY- Wasze wspomnienia:)

Polecane posty

U mnie jest nieco inaczej, od dawna planowaliśmy wspólną przyszłość, tak więc pierścionek wybraliśmy razem, co do samych zaręczyn to wiem że mój luby- pomimo tego iż wiem że to nastąpi- wymyśli mi niespotykaną niespodziankę;) jest w tym dobry :D

'' lulcia piękna Riczard- a jak kupisz pierścionek i nie będzie w guście panny i powie -nie? Rozmiar rozmiarem, a gust gustem.'' To może zrobie wywiad jakie lubi:P

Gość lulcia piękna
Jasne, możesz zrobić wywiad, ale jak sama zobaczy ogromny wybór to może sobie wybrać zupełnie inny. Dlaczego nie chcesz, żeby poszła z Toba do jubilera?

Gość pantofelek555
Podczas spaceru w parku w moje25. urodziny;)

Bo to chyba powinno być niespodzianką. Jeśli bedzie mnie kochać, to przyjmie jakikolwiek. Jeśli nie, to znaczy że jest materialistką i nie jet godna miłości. Bo to pierścionek zaręczynowy z przewagą na zaręczynowy. Więc to chyba głupie. Do jubilera można iść kupić zwykły prezent. Jeśli mnie będzie kochać, to nie będzie zależało jej na pierścionku, tylko na tym co on sobą wnosi. Najwyższą forme miłości i chęć bycia z drugą osobą do końca z życia, a nie które świecidełko sobie wybierze. Co nie znaczy, że kupie bylejaki. Musi być wyjątkowy. Zobacz to: http://www.youtube.com/watch?v=Jc0-a9UBLAs Wiem, że to tylko film ale...

Riczard Alpert- zgadzam się z Tobą, nie ważne jest za ile kupiło się pierścionek i jakie ma "oczko", ważna jest ta magiczna chwila kiedy się go wręcza:) a film...ukazuje prawdziwą miłość, której czasem w dzisiejszych czasach niestety brak, ale to już tematyka na inny topik:P to jak mamy tu jeszcze kogoś, kto chciałby się pochwalić zaręczynami???:)

Gość nicci
Ano tak, bo to takie istotne zareczyny, slub idt. I to mowia kobiety te ktore ponoc w Polsce walcza o rownouprawnienie. A stereotyp sterotypem pogania.