Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mam zrobic...ludzie

mój mąż chyba nie wróci na noc

Polecane posty

mam takie przeczucie.przed jego wyjściem pokłóciliśmy się. ale wydaje mi się, że szukał pretekstu do wyjścia bo kompletnie nie docierały do niego racjonalne argumenty.myślałam - wyjdzie na godzinę dwie, wróci podpity i tyle będzie awantury, ale nie...do tej pory go nie ma . chodzę od okna do okna, jak na szpilkach. nigdy nie zrobił mi jeszcze takiego numeru. co robić? bo nie zasnę na pewno.

Gość blablablabami
zwal i idz spac

martwię się strasznie o niego.. dlaczego on mi to robi?

pewnie się mocniej zdenerwowal i jeszcze emocje nie opadly :P chyba, że masz jakieś zle przeczucia... nie chcę Cię straszyć ale nigdy nic nie wiadomo może się upil i wdal gdzieś w jakąś bójkę.... Możesz sobie z nami pogawędzić na kafe, żeby CI czas szybciej lecial. W najgorszym wypadku możesz obdzwonić szpitale czy komisariaty dla pewności, że nic zlego się nie stalo.

no strasznie się martwię. wyłączył tel. masakra. ja już nie mam do niego siły. lubi sobie wypić, ale nigdy nie spodziewałabym się ze wytnie mi taki numer

no cóż ludzie różne glupoty w zlości wyprawiają... faceci sobie sprawy nie zdają z tego, jak bardzo się możemy zamartwiać. Niestety "instynkt macierzyński" nie objawia się tylko przy swoich dzieciach :P

Gość no jaaasne
mysia wyluzuj z tym obdzwanianiem komisariatow bez przesady! a autorce wspolczuje....:/

Gość a kochasz go
jeszcze

Napisala, że lubi wypić, napisala, że to nietypowe zachowanie w jego przypadku, napisala, że się martwi. Moglo, a nie musialo się stać. Nigdy nie wiesz co się wydarzy. Najprościej jest olać wiem to, moja matka kiedyś też myślala, że tata poszedl popić po pracy a co się okazalo napadli ich i mój wujek byl operowany na sali podczas gdy moja mama go wyklinala, że ojca na browary wyciąga.

oszaleję, wypaliłam już cała paczkę fajek! a ja jeszcze taka panikara jestem! chyab zaraz pojade gdzies, niewiem do rodziców, albo co, boję się tu byc sama z tymi myslami!

Gość thaisse80
Zadzwon do jego znajomych. moze jest u ktoregos z nich.