Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona1634

brak miesiaczki

Polecane posty

Mam 18 lat do tej pory nie współżyłam z moim chłopakiem tylko miedzy nami dochodziło do rożnych pieszczot. ostatnio do takich pieszczot doszło dwa tygodnie temu polegało to na tym że mój chłopak przyłożył tylko swojego członka kilka razy nie wkładał go tylko przyłożył dodam że nie miał zabezpieczenia ale też nie miał wytrysku. okres miałam mieć 11 sierpnia dzisiaj już jest 14 a ja jeszcze go nie dostałam wczoraj bolał mnie brzuch tak jak przed każdym okresem u dołu. dzisiaj rano w ogóle mnie nie bolał dopiero po południu zaczną mnie boleć tylko teraz mnie boli całkowicie u góry i jak go dotknę to czuje takie dziwne pulsowanie w środku.... czy to mogą być objawy ciąży? do tej pory nigdy mnie brzuch tak nie bolał.

możne mi ktoś odpisać na pytanie. Bardzo proszę już nie wiem co mam ze sobą zrobić cały czas wydaje mi się że jestem w ciąży....:(

Gość kolyndara
nie jesteś w ciąży nie panikuj.w te upały każdej dziewczynie się spóźnia okres.ja mam to samo;/

Gość ona163464
A czy jest możliwe zajście w ciąże jeżeli nawet nie doszło do zbliżenia tylko partner przyłożył kilka razy swojego członka do warg sromowych a do wytrysku nie doszło? dzisiaj już mija 4 dzień kiedy mi się miesiączka spóźnia.... brzuch mnie już w ogolę nie goi czuje się normalnie. trochę mnie to nie pokoi bo do tej pory miałam miesiączkę regularnie...:(

Gość kolyndara
ja myślę ,ze nie jesteś w ciąży musiałabyś mieć ogromnego pecha . nie było wytrysku w środek więc nie ma ciąży. uspokój się i zrób test dla własnego zdrowia psychicznego;)

Gość ona163464
Dziękuję bardzo, trochę mnie pocieszyłaś. jutro idę po test i mam nadzieje że wszystko będzie ok

Ja mam podobny problem, mianowicie spóźnia mi się okres. Zazwyczaj jest dość regularny - co 27-29 dni. Teraz powinnam dostać 13.08 (w piątek) ale do dziś ani widu ani słychu. Ciąża na pewno odpada. Pod koniec lipca i w ostatnich dniach miałam mały stres, może to przez to, sama nie wiem... Jak myślicie kiedy powinnam udać się do lekarza (jeśli okresu nie będzie po tygodniu, miesiącu...a może już? ) Z góry dzięki za odpowiedz, pozdrawiam