Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thaisse80

co myslicie o wegetarianach?

Polecane posty

Gość thaisse80

probowali was oni kiedys namowic na przejscie na wegetarianizm?

Gość thaisse80
ja lubie czassem sprobowac kuchni wegetarianskiej ale mieso jednak musze jesc:))

Gość raczej chyba
nie w naszej szerokości geograficznej

Wegetariani chca zyc zdrowo i bez miesnie, bo to niby ekologiczne i najbardzije zdrowe. Tylko jestem ciekawy, czy bez zdobyczy cywilizacyjnych, mieszkajac na tych ziemiach, zima by wpieprzali. Pewnie kamienie i kore z drzewa. Zwykli idioci :)

Gość raczej chyba
ludziska swego czasu zażerali sie produktami sojowymi, a po czasei wychodziły podwójne problemy z tarczycą. Trzeba coś więcej wiedzieć o własnym zdrowiu decydując się na wegetarianizm

Nie, mój mąż to wegetarianin, ale nie z przekonania tylko tak był nauczony i to ja go powoli uczę jeść mięso, jedna kuchnia bardziej praktyczna :) Koleżanka- joginka z przekonania wegetarianka, ale nigdy nie próbowała mnie "nawracać". Jestem w stanie zrozumieć, co nie znaczy że popieram...

Gość evrybody love somebodyyyy
że to idioci? człowiek z natury jeśli nawet nie jest mięsożercą to padlinożercą na pewno, tak więc śmiem twierdzić że wyrzekają się potrzeb własnej natury - i to tego najsilniejszego instynktu 'samozachowawczego' na rzecz jakiś głupich ideologii - tyle 🖐️