Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę się zakochać...

chcę się zakochać

Polecane posty

30-letni odnoszę wrażenie, że jesteś ekspertem w masażu stóp :D zaczyna mi się to podobać :D

Gość Czesc autorko :) jestem facete
Slucham :) i bardzo chcialbym zeby tak rzeczywiscie bylo ;) bardzo chialbym kogos znalezc, na razie jednak nie poznalem nikogo kto chociazby w najmniejszym stopniu interesowalby sie tym jaki jestem.

koleżanka się interesuje, a Ty zamiast bajerować to marudzisz :P

Nigdy nie umialem nikogo bajerowac :) Po prostu pytalem paru osob w zyciu "czy moglibysmy pojsc na kawe? :)", nikt ze mna nie poszedl :P

Gość jestem facetem 30 letnim
kurcze no proszę, nie wiedziałem, że można poderwać dziewczynę na masaż stóp ;-) no plecy też mogę pomasować jak czasem kręgosłup dokucza ;-)

Gość ja też bym chciała
weszłam na kaweterię bo chciałam znaleść wątek w którym kiedyś pisałam i mnie wciągnął inny ten .... sobota wieczór, lato, a ja znów sama

to pytaj, pytaj ;) a tak serio to moze najpierw trzeba było te osoby lepiej poznać, zmniejszyć dystans a później dopiero spotkania na kawie

hmm a to ja już zostałam poderwana? :P oj masaż plecków też by był fajny :D

ja też bym chciała--- a na jakim jeszcze pisałaś temacie?

Probowalem zmniejszac dystans :), traktowaly mnie dziewczyny jako zwyklego kolege, a kiedy mowilem o spotkaniu zaczynala sie gadka o moim wygladzie, a one znikaly. Mam pewna kolezanke, ktora jest suer, jest bardzo mila, wrazliwa i inteligentna, ale napawde bardzo ja lubie i jesli bym jakkolwiek zagadywal o spotkanie pewnie bym ja stracil, nie mam wielu dobrych znajomych, a ja tratuje jako jedna z najlepszch przyjaciolek.

no i właśnie dla tego uczucia zakochania poświęcić spokój i minione chwile w życiu

Gość ja też bym chciała
wiesz co autorko dam ci radę z doświadczenia, że im człowiek starszy tym trudniej się zakochać ja tak przynajniej u siebie zaobserwowałam, coraz większe ma się wymagania i bardziej realnie podchodzi się do życia a to nie sprzyja zakochaniu

ależ z przyjaźni też wychodzą bardzo fajne związki, może z czasem coś miedzy wami zaiskrzy :) ja tak miałam po 5 latach kolegowania się z kolegą ze szkoły

Heh no dobra po znajomości by to było, tak po przyjacielsku hihi, no a jeśli byś dała się poderwać na masaż stópek to gotowy bym był się poświęcić :-) . A tak poza masażami to jeszcze zakochana coś lubi w życiu robić, ma jakieś zainteresowania? Bo ja lubię np pływać czy to w pław czy np kajakiem a Ty?

a u mnie akurat odwrotnie ;) na starość mądrzeję i mam mniejsze wymagania ;)

pływanie fajna sprawa ;) ja raczej mam mniej aktywne hobby ;) ale to tajemnica :P co do masażu to nie wiem czy koleżeński by wypalił :P

Gość ja też bym chciała
autorko to był topik o zdrowiu ,a do whita chyba musisz być szczęśliwie zakochany że tak piszesz inaczej byś zrozumiał że można chcieć się zakochać i choć raz w życiu trafić na kogoś kogo uczucia się odwzajemni.

no dobrze nich będzie tajemnica, a czemu koleżeński by nie wypalił, po wyżej kostek bym się nie posunął ;-) Mniej aktywna, no ale czasem dla zdrowia trzeba bo się człowiek zastoi i z fotela się nie podniesie :-)

jak dla mnie masaż jest czymś zarezerwowanym dla kogoś więcej niż kolegi :P sam rozumiesz tak dla zdrowia warto się poruszać, ja póki co nie mam motywacji. chociaż szczupła jestem, wiec jeszcze moge pozwlekać z tą aktywnością :P

No mi z przyjazni tylko smutek niestety zostawal, dlatego wlasnie sie boje strasznie. Mowiono mi tez, ze ktos taki jak ja nigdzie nie znajdzie dziewczyny, meczyli mnie koledzy, ze powinienem sie zupelnie zmienic w malowrazliwego zimnego drsnia, a znajde kogo bede chcial, ale ja jestem soba.

Gość ja też bym chciała
a macie jakiś zbiór cech który musi posiadać osoba którą obdażycie uczuciem i takie cechy które automatycznie ją skreślają?

Rozumiem Cię i masz dużego plusa za to że się szanujesz bo mało jest takich dziewczyn dla tego jak bym kiedyś taką spotkał co mi wpadła by w oko i do tego tak myślała a ja Jej bym też się spodobał to na pewno bym się stara i nie zawiódł ani nie zmarnował szansy.

Co skresla ? Napewno brak uczuc :), brak jakichkolwiek pasji czy zainteresowan :) co powinna miec dziewczyna ? Wrazliwosc, powinna byc uczuciowa i sympatyczna (ja taki staram sie byc) powinna miec jakas pasje i swoje zdanie, lubie bardzo rozmawiac :)

30 -letni to jak nic zaplusowałam na całej linii ;) ale tak na dobra sprawę bardzo mało jest facetów, którzy doceniają takie rzeczy u kobiet. Niektórym takie szanowanie się kobiety nawet przeszkadza :O

no mi raczej imponuje a nie przeszkadza, no na pewno przeszkadza tym co dziewczyny na jedną noc szukają to pewnie tak

oj zdziwiłbyś się, bo jest wielu facetów którym to przeszkadza a nie szukają dziewczyny na jedną noc...

no to faktycznie jak dla mnie dziwne i pewnie Ty na takich trafiałaś?

niestety tak, ale to już przeszłość, chociaż wiara w facetów niestety podupadła

Gość ja też bym chciała
aha a to ja się rozpiszę :D Pewnie bym się zakochała w kim kto: dbałby o higienę byłby wyższy lub w okolicy mojego wzrostu posiadałby błysk w oku podobny miał do mnie temperament, poczucie humoru, gust pokochałby mojego psa polubił i szanował moich bliskich (najlepiej z wzajemnością) zaakceptował to że nie mogę mieć dzieci byłby zaradny życiowo nie był pozerm, kłamcą nie był uzalezniony od ... różnych rzeczy nie był agresywny ani apodyktyczny hmmm co jeszcze o wiek odpowiedni