Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

glossiness

Komplet! :-) Polecam :-)

Polecane posty

Gość pysianiulka
ale kicz! :(🖐️

Gość kolyndara
jakiś tam śmierdowski to barachło 🖐️

Gość Lalaaaa_12345
niezły badziew

Gość Cotomoooozebyc
hahahahahahaha......!!!!! co może być pożądnego za 13,50pln? ale gówno. dobre rzeczy zaczynamy od tej kwoty pomnożonej przez 100. i to minimum przez 100...

taak? ;-) Obudź się, to Polska! Jeżeli sądzisz, że ktoś kupi komplet za 1300 zł to... no, powodzenia :-) Marz sobie, marz :D Mniej zazdrości i jadu proszę :-)))) Dobrej nocy życzę! :-)))

Gość nono nana nene nini
Wszystkie szkiełka na Allegro sprzedawane są pod nazwą Swavorski. Zraziłam się do nich.

Swarovski to w rzeczywistości szkło, wiesz??? :-) A że ktoś sprzedaje jakieś zwykłe koraliki pod tą nazwą no to przepraszam, ale to nie moja sprawa :D

jak ktoś pisał wyżej - rzecz gustu:-) Osobiście Swarovski to moja ulubiona bizuteria, ale to tylko dla kobiet z klasą :)))

Obwieszona serduszkami? :-) Kochana, nie popadaj ze skrajności w skrajność :-) Kobieta z kolczykami i wisiorkiem to nie choinka :-) Na wsi, nie na wsi... Nie powinnaś uważać się za lepszą, bo "miastowa" z Ciebie :-) Z resztą - o czym my tu rozmawiamy? :-) Jak wyżej pisałam, każdy ma inny, swój gust ;-) Ponadto Twoja wypowiedź "na wiosce to i może tak " nie świadczy o zbyt wysokim poziomie i hm... chyba powinnaś już dawno temu spać albo przygotowywać się, w końcu gimnazjum przed Tobą! :D Dobranoc :-) Słodkich snów :-)