Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maja4578

Nie, wcale nie piję, tak sobie tu siedzę ;)

Polecane posty

Gość maja4578

Ano własnie "wywalił" mi się wieczór...miałam szaleć do białego..., a zastałam sama...i przed chwila odebrałam dziwny telefon i jakiś koleś mnie obrażał :/...ano nic...dziwny ten weekend...nie zrobiłam nic, czego mogłabym się wstydzić, a to nie jest normalne...heh

Gość maja4578
...pokusiłam się jednak :)...małe co nieco nie zaszkodzi :-) dziękuję za pomysł na wieczór/noc :)

Gość o zesz.............
no, ale kto Cie obrazal i o co chodzilo :D?

Gość maja4578
domowa :) a czemu nie? :)...zresztą mam dwa koty i samej mnie zostawią...chyba :-)

Gość maja4578
Ha!!! Nie wiem, kto mnie obrażał...zadzwonił jakiś obcy numer i zapytał się o jakiegoś Bartka...powiedziałam, że to pomyłka...to ten koleś do mnie z tekstem wyskoczył, że chuj mi w dupę i śmiech :/

Gość maja4578
pewnie ;) dobry pomysł :) ja mam browarka i winko :) kto ze mną? co macie? :) muszę zapomnieć o "pomyłkowych" przykrościach ...heh

Gość rossii
Cześć Dziewczyny ja mam białe winko,za Nas

Gość rossii
Nie ma to jak Babskie :)

Gość maja4578
Zdrówko :-) Ja mam czerwone :)

Gość maja4578
Niech każdy pije to, co lubi:) najważniejsze, aby miło było :-)

Gość maja4578
Chyba wiem, za co pokutuje samotna sobotę...ale...ja wolę być sama ostatnio...nadmiar jest męczący...człowoiek musi czasami zostać sam ze sobą...i tyle:)

Gość maja4578
Domowa :) fakt, teoretycznie jest późnawo :)...ja jestem bardziej aktywna nocą, o poranku ze mną nie pogadasz :)...

Gość maja4578
Mój w pracy...będzie jutro w nocy...a tak w ogóle, to Domowa Zdesperowana Żono kiedyś miała okazję z Tobą pogadać :)...pamiętam, że wówczas byłam pod wpływem książki Zniewolony umysł...hmm

Gość rossii
maja lepiej jest móc się czasem spokojnie ponudzić, niż codziennie cierpieć z nadmiaru wrażeń, a na nudę nie mieć ani chwili..

maja --> a o czym gadalysmy no bo wiesz, u mnie czasem bierze gore moj sarkastyczno-ironiczno-cyniczny charakter, a tak naprawde to staram sie byc mila :) w koncu poszlam zrobic herbatke ale zrobilam sobie w zamian zupke w kubku i wzielam jablko i leze w lozku z laptopem :)

Gość maja4578
nie nudzę się w zasadzie nigdy :)...rossi masz rację, że czasami dobrze jest pobyć w :takim" niebycie :) tym razem sobotnim... domowa - bardzo fajno nam się gadało, dopóki...rzeczywiście nie odfrunęłam w ramiona Morfeusza :-)...wysnuwałam wówczas teorię love, love, love :)

Gość maja4578
ale ja bym chciała w wyrku z laptopem poleżeć, ale mi kabel nie sięga...buu...

Gość maja4578
teoria love, love, love...nie denerwować się, nie gniewać...przyjmować rzeczywistość taka, jaka jest...to, ze ktoś zachowuje się tak, a nie inaczej, nie znaczy, że musi od razu deprymować Twoje postrzeganie świata...kochaj, błędy wybaczaj...to sa jego błędy, nie Twoje i nie maja (nie powinny) miec wpływu na Ciebie

Gość maja4578
Ha!!! i można współczuć takim, którzy nas doprowadzają do szewskiej pasji...nasz zycie zależy od nas, a nie od wyborów innych ludzi...coś w tym stylu... co do laptopa, to jest rzęch :/...skoro to nie człowiek, to mam prawo sie wściekać, że kabel mieć muszę, bo bateria za słaba ...aaaaaaaaaaa

Gość rossii
a ja wsuwam nachos ,popijam winem i moj kabel do sypialni też nie sięga ,poza tym tam śpi ślubny ....i tak mi dobrze

Gość maja4578
ja się ciągle uczę, bom wybuchowa...ostatnio prawie się pobiłam, byłam bliska wytarganiu laski za włosy...co ciekawe...dobyłam szacunek dzięki temu...nie rozumiem...znajomi wiedza, jakie mam przekonania, a mimo to zdziwili się, kiedy stanęłam w ich obronie...