Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anonimowy Anonim Anonimowy Sup

Chyba Stuklejka.

Polecane posty

Witam, już niedługo będę miał 15 lat, mam 180 wzrostu i warze około 72kg. Masturbuje się od 3 Lat. Kiedy miałem 11 czy tam 12 lat byłem u Urologa, koleś mówił żebym zawsze pod prysznicem ściągał skórkę tak aby pomału żoładz wychodził. Po miesiącu uznałem to za nic i przestałem bo bolało. Teraz kiedy mój penis jest w stanie spoczynku sciągam lekko skórkę tak że prawie dochodzę do końca żołędzia lecz zaczyna boleć, kiedy stoi, jest to samo. Jeszcze jedno, kiedy ściągam w stanie spoczynku to właśnie prawie przy końcu jest jakaś jakby skórka w kształcie nici która jest połączona z zoledziem. Zawsze po masturbacji mam sperme. Nic mnie nie boli, tylko wtedy kiedy ściągam skórkę. I mam pytanię, czy to może być Stuklejka? Będę musiał mieć operację? jeżeli tak to jakie będą mogły być konsenkfenkcję z operacji, lub jeżeli jej by nie było to czy mógłbym odbywać normalny stosunek bez bólu. Proszę o pomoc!

Odswiezam

Znowu odswiezam -.-

Gość jhgkijuhyt
idz do lekarza bo coz forumowicze moga powiedziec.moj syn mial zabieg z tego powodu.wlasnie nie mogl do konca napletka odciagnac,i nie wart lekcewazyc bo pozniej jakies zapalenia moga sie pojawiac.udaj sie do lekarza.

A syn ile miał lat? Czy jakieś konsenkfenkcje po operacji są >:?