Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ullllaa34

karuzela - warto kupic droższą czy nie?

Polecane posty

Gość ullllaa34

nie wiem czy mam dołożyc czy tez na tym zaoszczedzic? chodzi mi np o zwykla nakrecana karuzelke za ok 60zł czy lepiej kupic taka na pilota, swiecaca np fisher price za 150zł ma to jakies znaczenie? obie sie sprawdza tak samo? dlugo dziecko z tego bedzie korzystac? moze polecicie jakies fajne?

Gość mama roczniaka
zwykłą jak najbardziej kolorową kup ja myslałam podobnie jak ty by była dla mnie ładna-czyli w kolorach spokojnych, ale moja mała to praktycznie w ogóle na nią nie chciała patrzeć, a dy byłam u kolezanki z nią i ona miała taką zwykłą plastikową ale kolorową to mała była zachwycona i raczki sama do niej wyciągała poza tym wiesz lepeij w mate edukacyjną zainwestuj, nmoja nadal sie bawi zwierzakami z niej, bo daja sie odczepić i są fajoskie

a ja zaluje ze nie wydalam wiecej kasy i nie kupilam karuzeli na pilota, to wstawanie zeby nakrecic ja co chwile, masakra....

Gość nie, nie warto. wiesz, nie
wszystkie dzieci interesują się karuzelami. tak więc najprostsza shoulda do tha trick. ;)

a ja jednak wolalabym teraz wydac wiecej kasy i kupic ta na pilota i z jakimis fajniejszymi melodyjkami, bo te tanie tandetne karuzele nie dosc ze trzeba nakrecac caly czas to melodie maja takie, ze po 15 minutach sluchania glowa cie boli, a co dopiero dziecko

Gość mama roczniaka
a poza tym nie wiem po co non stop ma grać, dziecko też potrzebuje trochę ciszy i skupieniu jednego zmysłu na czymś, np tylko wzroku, poza tym przecież lepiej dziecku coś pośpiewać, też na pewno jakiś leżaczek bedziesz mieć , wiecnoś ze sobą dziecko, kiedy np gotujesz czy czytasz ksiązkę, czy choćby na kafe siedzisz

Gość ullllaa34
no wlaśnie wolałabym dodac to kase na mate albo leżaczek i kupic lepsze niż taka karuzelke....no bedzie może glupio chodzic i to nakrecac ale jakos nie uśmiecha mi sie za to przeplacac i nie wiem czy dziecko bedzie korzystac za duzo z tego...dzieki za rady chyba kupie jednak tansza taka za 50-60zł :)

ja mialam 3 rozne karuzele od takiej najtanszej canpol do FP i ta srodkowa babymix byla najlepsza, nie nakrecana bo na baterie ale nei z pilotem, miala lampke i projektor i super fajne zaabwki kolorystycznie a kosztowala 3 latat temu kolo 50zl, teraz niedawno ja na allegro widzialam za 45 plus przesylka wiec ja polecam taka :) a ta nakrecana tez wystarczy moje dziecko to nie interesowalo wcale wiec spzredalam po ok mcu wszystkie kauzele :D

Gość ullllaa34
dzieki myszsza zobacze sobie ta twoja na baterie cena w sumie fajna :) no wlasnie szkoda mi kasy jak maly mialby sie tym wogole nie interesowac

ja mialam taka tylko na tych misiach byly czarno baile wzorki jak na zdj z pudla a nie w realu http://allegro.pl/item1182062571_karuzela_muzyczna_baby_mix.html miala 3 rozne fajne melodie, baterie straczaly na sporo, mozna bylo zaswiecic sama lampke, lub sam projketor albo lacznie :) zajmowala niewiele miejsca nad lozeczkiem, gdybym kupywala jeszcze raz to tylko taka

nie warto,ja wydalam kupe kasy i dziecko mialo w nosie karuzele,zwroc uwage aby miala wyrazne kolory ale nie za pstrokate.

Gość ullllaa34
dziekuje bardzo myszsza za te linki :) rzeczywiscie fajne i tansze od fishera :) no wlasnie jak dzieciak sie nie zainteresuje to wole wydac tyle kasy niz prawie 200zł... wikiniki dzieki :)

Moja przyjaciółka miała zwykłą i mała się nią nie interesowała, kupiła z fisher price rain forest i dzięki temu że miała pilota, mała jak się obudziła zajeła się karuzelą, a przyjaciółka miała prawie godzine więcej spania:P Ja ze względu na to, że trafiła mi się mega okazja, kupiłam karuzele fisher price precious planet, z projektorem, 3 melodyjki natury, 3 muzyki klasycznej i bicie serca, za połowe normalnej ceny nowa. Ale zobaczymy czy będzie interesowac moje dziecko, co do maty to też trafiłam na okazje i za mniej niż połowe ceny kupiłam z tej samej serii co karuzela.

Gość eeeeeeeeeeee
a ja wiem od doswiadczonych mam ze grajace karuzele nudza po kilku tyg. i wrecz marzy sie o ciszy, sama mam z fp grajaca, z lusterkami i malymi bajerami, i sama musze stwierdzic ze jedyne co interesuje moje dziecko to pozawieszane zwierzaczki;)